back to top
17.7 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

17.7 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ενώπιον του εισαγγελέα η πρώην σύζυγος του Λύτρα – Αναζητείται ο ποινικολόγος

Διαβάστε επίσης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με κατηγορούμενο τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα. Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε, πριν λίγο, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, η οποία στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της νυν συζύγου Σοφίας Πολυζωγοπούλου, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου. Συνελήφθη, στο πλαίσιο της  αυτόφωρης διαδικασίας, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της η σύζυγός του κατηγορούμενου δικηγόρου για αδικήματα όπως απειλή , εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης με  φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απ. Λύτρα ο οποίος επίσης αναζητείται στο πλαίσιο της ίδιας αυτόφωρης διαδικασίας.

Εντός της ημέρας ο δικηγόρος της συζύγου του Απ. Λύτρα, Θέμης Σοφός, εντός της ημέρας θα ενημερώσει την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα η οποία χειρίζεται την υπόθεση προκειμένου να την ενημερώσει για την παραβίαση του περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου ζητώντας, σύμφωνα με τον νόμο, την αντικατάσταση των όρων αυτών με την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου.

Το βράδυ σήμανε συναγερμός στις αρχές καθώς η σύζυγος του κατηγορούμενου ενεργοποίησε το panic button  Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, ενός ακόμα προσώπου από το οικογενειακό του περιβάλλον και ενός δικηγόρου, οι οποίοι , χρησιμοποιώντας τα κλειδιά του κατηγορούμενου ποινικολόγου εισήλθαν στον προαύλιο χώρο του σπιτιού για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου.

Η μήνυση σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης της απειλής και της διατάραξη οικιακής ειρήνης με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι κατατέθηκε και μήνυση για παραβίαση των περιοριστικών όρων τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά .

Οι μηνύσεις θα διαβιβαστούν άμεσα στην Εισαγγελία και από εκεί στην ανακρίτρια η οποία συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα μπορεί να διατάξει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση για τον δικηγόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγός του συνελήφθη και κρατείται. Ο Απόστολος Λύτρας αναζητείται από χθες το βράδυ στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Μίνα Μουστάκα, Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα