back to top
27.5 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

27.5 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Π. Γερουλάνος: Να αλλάξουμε την ηγετική μας ομάδα

Διαβάστε επίσης

«Χρειάζεται να αλλάξουμε την ηγετική μας ομάδα για να πείσουμε ότι αυτά που λέμε μπορούμε να τα κάνουμε πράξη», δήλωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στην ΕΡΤ, ενόψει και της ΚΕ τέλος Ιουνίου οπότε ο Ν. Ανδρουλάκης αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του.

Ο κ. Γερουλάνος τόνισε ότι η ονοματολογία αυτή τη στιγμή δεν κάνει καλό διευκρινίζοντας οτι θα ανακοινώσει αν θα είναι υποψήφιος όταν ανοίξει η σχετική διαδικασία. «Όποιος αυτή τη στιγμή προτάσσει το όνομά του πάνω από τις αλλαγές, δείχνει να μην καταλαβαίνει ποιο είναι το πρόβλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γερουλάνος. Υπογράμμισε επιπλέον την ανάγκη επικαιροποίησης του σχεδίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές, υποστήριξε ότι ήταν εφικτή η δεύτερη θέση για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δεδομένου ότι Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ εμφάνισαν υποχώρηση στα ποσοστά τους.
«Χάσανε τα δύο μεγάλα κόμματα 1,5 εκατ. ψηφοφόρους. Από αυτό εμείς εισπράξαμε μόνο 60.000, δηλαδή μόνο το 4%. Από τους ανθρώπους δηλαδή που είπαν ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν με ικανοποιεί, το ΠΑΣΟΚ εμπιστεύτηκε μόνο το 4%» σημείωσε με νόημα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα