back to top
25.3 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

25.3 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Λεπενού-Αγρίνιο: Ένας νεκρός, δύο τραυματίες από φωτιά σε εργοτάξιο πίσσας

Διαβάστε επίσης

Ένας 52χρονος εργαζόμενος σε εργοτάξιο παράγωγης πίσσας για ασφαλτοστρώσεις βρήκε τραγικό θάνατο από έκρηξη και φωτιά που ακολούθησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου και ένας αγνοούμενος. Η τραγωδία σημειώθηκε σε εργοτάξιο στην Λεπενού  Αγρινίου στην Αιτωλοακαρνανία και προκάλεσε πυρκαγιά που έχει πάρει διαστάσεις.

 

Όπως μεταδίδει το agrinionews.gr η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 08:00, κοντά στη θέση Λαγκαδά με πυκνούς καπνούς να είναι ορατοί από μεγάλη απόσταση. Ο νεκρός εργαζόμενος, ο οποίος ήταν χειριστής μηχανήματος  φέρεται ότι βρέθηκε απανθρακωμένος από τους Πυροσβέστες μέσα σε κοντέινερ στο χώρο του εργοταξίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος  χειριστής που έχασε τη ζωή του είχε έρθει προ ημερών από την Αθήνα για να εργαστεί στο συγκεκριμένο εργοτάξιο, στο οποίο υπάρχουν πολλά εύφλεκτα υλικά και βρίσκεται σε δασική έκταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr  ο άνδρας προσπάθησε να θέσει σε λειτουργία μηχανή και προκλήθηκε αυτανάφλεξη, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Στο σημείο διεξάγονται έρευνες, για το αν υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι τραυματισμένοι , μιας και μετά την φωτιά ακολούθησαν εκρήξεις λόγω των υλικών προφανώς που υπήρχαν και είναι εύφλεκτα.

Το μέτωπο της φωτιάς έχει επεκταθεί και το έργο της πυροσβεστικής πέρα από την εύρεση και διάσωση τυχόν άλλων ατόμων στο σημείο είναι εστιασμένο και στην αποφυγή της επέκτασης της πυρκαγιάς.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα