back to top
25.3 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

25.3 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Euro 2024: Η κατάταξη των καλύτερων τρίτων των ομίλων

Διαβάστε επίσης

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η κατάταξη των ομάδων που μπορούν να πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Euro ως καλύτεροι τρίτοι των ομίλων.

Θυμίζουμε ότι πέρα από τις δύο πρώτες ομάδες των ομίλων, την πρόκριση κατακτούν και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι των ομίλων. Με βάσει τα δεδομένα αυτής της στιγμής έχοντας ολοκληρωθεί οι δύο πρώτοι όμιλοι, μόνο οι Κροατία και Ουγγαρία έχουν ολοκληρώσει τα παιχνίδια τους στους ομίλους.

1. Αυστρία 3 (3-2)
2. Σλοβακία 3 (2-2)
3. Ουγγαρία 3 (2-5)
4. Σλοβενία 2 (2-2)
5. Κροατία 2 (3-6)
6. Τσεχία 1 (2-3)

Ωστόσο, από σήμερα μπορούν τρεις ομάδες να πανηγυρίζουν. Πρόκειται για αυτές που έχουν κατακτήσει ήδη 4 βαθμούς και δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τις υποχρεώσεις τους. Οι ομάδες αυτές είναι η Αγγλία, Γαλλία και Ολλανδία. Και οι τρεις ομάδες αυτές μπορούν να τερματίσουν από την πρώτη θέση του ομίλου τους μέχρι και την τρίτη. Ωστόσο επειδή τρίτοι είναι οι Ούγγροι και οι Κροάτες έχοντας τρεις και δύο βαθμούς αντίστοιχα, αυτόματα και στην περίπτωση που οι Αγγλία, Γαλλία και Ολλανδία πάρουν την τρίτη θέση στους ομίλους τους, θα πάρουν το εισιτήριο ως καλύτερες τρίτες.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα