back to top
24.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

24.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 16:00

Διαβάστε επίσης

Στους καπνούς έχει πνιγεί η περιοχή του Μοσχάτου από τη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο ,επί της οδού Κεφαλληνίας. Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης. Μήνυμα του 112 εστάλη τους κατοίκους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους με κλειστές πόρτες και παράθυρα λόγω του καπνού. Λόγω της φωτιάς πραγματοποιούνται εκτροπές των οχημάτων στις συμβολές των οδών Κοραή και Καποδιστρίου και Κοραή και Πλάτωνος

Τρεις παρεμβάσεις πραγματοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ στην οποία πήραν τον λόγο περισσότεροι από 30 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Περισσότερα θα μας πει ο πολιτικός μας συντάκτης Απόστολος Χονδρόπουλος…

Νέες αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ .Αποχωρούν από τα όργανα του κόμματος οι Διονύσης Τεμπονέρας, Αντώνης Κοτσακάς και Χάρης Τσιόκας, με αιχμές προς την ηγεσία για διολίσθηση σε άνευ όρων εξουσιοδοτισμό.

“Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει μαύρο χρήμα” επαναλαμβάνει σε νέα ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης. “Υπήρξαν πολλά διαχειριστικά λάθη στο παρελθόν” είπε στο σταθμό μας ο βουλευτής του κόμματος, Πέτρος Παππάς.

“Ο κ.Κασσελάκης πρέπει να ενημερωθεί ότι οι ισολογισμοί των κομμάτων ελέγχονται στο τέλος του χρόνου από ορκωτούς λογιστές στη Βουλή .Το βάρος της απόδειξης το έχει ο καταγγέλλων” τόνισε στον Αθήνα 9,84 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απαντώντας στην πρόταση Κασσελάκη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει έλεγχος των οικονομικών στοιχείων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ από ορκωτούς λογιστές.

Κάλεσμα συμπόρευσης στον Χάρη Δούκα απευθύνει με κείμενο -ανάρτησή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης,, στηρίζοντας μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων,λίγα 24ωρα πριν την συνεδρίαση της ΚΕ στις 30 Ιουνίου.

“Ο προοδευτικός χώρος οφείλει να αντιτάξει μια εναλλακτική πολιτική λύση, ένα κόμμα, που θα φέρει την αλλαγή. Η συζήτηση για τα πρόσωπα έπεται” δήλωσε στον Αθήνα 9.84 η βουλευτής Μιλένα Αποστολάκη.

Στο 2,2% προβλέπει την ανάπτυξη το 2024 η Τράπεζα της Ελλάδος στην Έκθεσή για την Νομισματική Πολιτική, με υποχώρηση του πληθωρισμού στο 3% από 4,2% το 2023.

Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε από τον εισαγγελέα σε βάρος του δημοσιογράφου που συνελήφθη χθες. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο. Θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής βίας.

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός της άγριας συμπλοκής στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον ερυθρό Σταυρό. Στις φυλακές έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις προκειμένου να επέμβουν αν κριθεί απαραίτητο.

Σοβαρή υποστελέχωση στα κέντρα υγείας της χώρας, καταγράφει η ετήσια απογραφική έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ για το 2023. 24ωρη απεργία αύριο των εργαζομένων στον ΕΟΔΥ.

Σφοδρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν κατολισθήσεις και πλημμύρες στο Νεπάλ, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 11 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, ενώ 9 άλλοι σκοτώθηκαν από κεραυνούς κατά τις δύο προηγούμενες ημέρες, όπως ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι.

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των ομίλων του Γιούρο 2024. Στις 7 Ουκρανία – Βέλγιο, Σλοβακία – Ρουμανία και στις 10 Γεωργία – Πορτογαλία, Τσεχία – Τουρκία

Ανοιχτές 9 το πρωί με 9 το βράδυ και οι επτά κλιματιζόμενες Λέσχες φιλίας του Δήμου Αθηναίων λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Πληροφορίες στο athina984.gr

Και ο καιρός: Αίθριος αύριο ο καιρός στην Αττική . Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.34 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη εδώ στο Γκάζι .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα