back to top
20.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

20.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ήττα με σκορ 3-1 για τον ΠΑΟΚ από τη Γκενκ σε φιλικό αγώνα

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1 από τη βελγική Γκενκ σε φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία.

Πριν συμπληρωθεί το 10λεπτο, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας κακή εικόνα μεσοαμυντικά, με τους Βέλγους να αιφνιδιάζουν τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, η επιπολαιότητα του Ότο έδωσε το δικαίωμα στην Γκενκ να βγει πολύ γρήγορα στην επίθεση, ανοίγοντας το σκορ με τον Στέμπεργκ.

Μάλιστα, στο 9ο λεπτό ήρθε νέο λάθος του Ότο που εκμεταλλεύτηκε απόλυτα η Γκενκ, σε μία εκπληκτική ανάπτυξη των Βέλγων που ολοκληρώθηκε με το εξαιρετικό πλασέ του Στόκερς για το 2-0.

Οι φωνές του Ραζβάν Λουτσέσκου «αφύπνισαν» τους ασπρόμαυρους, παρουσιάζοντας ένα σαφώς πιο σοβαρό πρόσωπο στο δεύτερο 30λεπτο της αναμέτρησης. Βεβαίως, αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιόνι Ότο μπήκε στα… πιτς λόγω ενοχλήσεων στη βουβωνική χώρα, με τον Ρουμάνο να επιστρατεύει τον Σάστρε στα δεξιά της άμυνας.

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου κατέγραψε ευκαιρία με την κεφαλιά του Εκόνγκ, το σουτ του Σάστρε και του Τάισον ενώ είχε και χαμένο πέναλτι στο 46΄ με τον Μουργκ που κέρδισε νωρίτερα ο Τσιγγάρας. Βάσει της εικόνας του παιχνιδιού όμως, ήταν θέμα χρόνου να βρει ο ΠΑΟΚ το γκολ που έψαχνε, όπως και έγινε μέσα από στατική φάση.

Στην πρώτη της μεγάλη επίσκεψη πάντως, η Γκενκ φρόντισε να κάνει ξανά τη ζημιά, «χτυπώντας» ένα ακόμη καμπανάκι στα αυτιά των πρωταθλητών, βρίσκοντας δίχτυα στο 84΄με τον Τζεκίρι για το 1-3. Μετά το cooling break, στο τελευταίο ημίωρο δεδομένης της διαχείρισης που έπρεπε να γίνει με τον Σάστρε, ο Βιεϊρίνια επέστρεψε στην άμυνα, με τον Γκούμα να αντικαθιστά τον Σάστρε.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι Μπάμπα, Κουλιεράκης, Έκονγκ, Ότο Καμαρά,Τσιγγάρας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο 2ο μέρος: Τσιφτσής, Ράφα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ (Τσοπούρογλου 107′) , Σάστρε (Γκούμας 91′), Σβαμπ, Θυμιάνης, Βιεϊρίνια (Βιεϊρίνια 110′), Τάισον, Κωνσταντέλιας (Κουαλιάτα 107΄), Μπράντον.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα