back to top
27.5 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

27.5 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Δυνατό τεστ για την Εθνική με αντίπαλο το Πουέρτο Ρίκο

Διαβάστε επίσης

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει το Πουέρτο Ρίκο σε φιλική αναμέτρηση,στο κλειστό της Πυλαίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει στις 18.30-ERT3, σε φιλικό αγώνα το Πουέρτο Ρίκο. Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Ολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ, η Ελλάδα δοκιμάζει τις δυνάμεις της κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Η Ελλάδα θα παραταχθεί με απουσίες στην PAOK Sports Arena, αφού η αποστολή ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο πρώτος υποφέρει από ίωση κι έτσι οι φίλαθλοι της πόλης, οι οποίοι εξάντλησαν τα εισιτήρια του αγώνα, δεν θα έχουν την ευκαιρία να τον θαυμάσουν στο παρκέ. Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας από προβλήματα που αποκόμισαν στο Προολυμπιακό τουρνουά, οπότε προτιμήθηκε να μείνουν κι αυτοί στην Αθήνα.

Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε μαζί του στην αποστολή τους Κώστα Παπανικολάου, Γιώργο Παπαγιάννη, Ντίνο Μήτογλου, Τόμας Γουόκαπ, Βασίλη Τολιόπουλο, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Δημήτρη Μωραΐτη, Μιχάλη Λούντζη, Γιάννη Κουζέλογλου, Νίκο Χουγκάζ και Γιώργο Τανούλη.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα