back to top
29.4 C
Athens
Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2024

29.4 C
Athens
Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2024

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Διαβάστε επίσης

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα ενισχύσει την εθνική ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ που αρχίζει το Σάββατο στο Παρίσι, λόγω του τραυματισμού που έχει υποστεί στο γόνατο.

Ο διεθνής σέντερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων εκτιμήθηκαν από τους γιατρούς της εθνικής και του Παναθηναϊκού και έδειξαν ότι δεν προλαβαίνει το κορυφαίο αθλητικό «ραντεβού», με αποτέλεσμα να μείνει εκτός της «γαλανόλευκης» αποστολής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στον αγώνα της εθνικής με την Αίγυπτο (4/7) για το προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, με αποτέλεσμα να χάσει τόσο τον ημιτελικό με τη Σλοβενία, όσο και τον τελικό με την Κροατία.

Τη δωδεκάδα της εθνικής, η οποία θα αντιμετωπίσει απόψε (21:00) τη Σερβία σε φιλικό στο Βελιγράδι, στην «πρόβα τζενεράλε» της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, συγκροτούν οι Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης και Νίκος Χουγκάζ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα