back to top
28 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

28 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

Γκουαρντιόλα: “Δεν φεύγει ο Ντε Μπρόινε”

Διαβάστε επίσης

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, καθησύχασε τους φίλους των πρωταθλητών Αγγλίας, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2025, είπε τον περασμένο μήνα ότι δεν αποκλείει μια μεταγραφή, κυρίως στην Σαουδική Αραβία, αλλά ο Γκουαρντιόλα πιστεύει ότι δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην ομάδα πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, που κλείνει στις 30 Αυγούστου.

«Ο Κέβιν δεν θα φύγει», είπε ο Καταλανός προπονητής, σε συνέντευξη Τύπου στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, ενόψει του φιλικού αγώνα με την Σέλτικ και πρόσθεσε: «Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ξέρω τι θα γίνει στην αγορά, εάν φύγει κάποιος, θα το συζητήσουμε. Αλλά κατά 85-95% θα έχουμε την ίδια ομάδα. Νιώθω άνετα γιατί η ποιότητα που έχουμε στην ομάδα είναι δύσκολο να αντικατασταθεί».

Η Σίτι απέκτησε τον 20χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, Σαβίνιο την περασμένη εβδομάδα και ο Γκουαρντιόλα επιβεβαίωσε ότι ο Κάλβιν Φίλιπς, ο οποίος ήταν δανεικός στη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ, προπονείται με την πρώτη ομάδα.

«Ο Σαβίνιο μπορεί να παίξει στα άκρα και όταν είναι ένας εναντίον ενός, είναι… καταστροφικός. Είναι νέος και το να φέρεις έναν ή δύο παίκτες για να διατηρήσεις τα πράγματα φρέσκα, είναι απαραίτητο, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε έξι ή επτά παίκτες. Είναι αδύνατο και μη βιώσιμο. Πολλοί παίκτες θέλουν να έλθουν εδώ, αλλά δεν πετύχαμε συμφωνίες με τους συλλόγους και όταν ζητούν πολύ υψηλό τίμημα, δεν το κάνουμε».

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα