back to top
32.9 C
Athens
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2024

32.9 C
Athens
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιαννακοπούλου: Θέλω να εκφράσω ένα ανοιχτό ΠΑΣΟΚ που θα αγκαλιάσει ευρείες δυνάμεις και θα έχει καθαρές θέσεις

Διαβάστε επίσης

«Θέλω να εκφράσω ένα ανοιχτό ΠΑΣΟΚ που θα αγκαλιάσει ευρείες δυνάμεις και θα έχει καθαρές θέσεις», επεσήμανε η υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

Σε ερώτηση σχετικά με το τι πρέπει να αλλάξει τώρα στο ΠΑΣΟΚ για να πείσει και να προσελκύσει τον κόσμο ανέφερε πως για αυτόν τον λόγο γίνονται οι εσωκομματικές εκλογές. Όπως σημείωσε: «Όλο το προηγούμενο διάστημα η ηγεσία επέλεξε μια θολή στάση, πηγαίνοντας μάλιστα και ενάντια σε καταστατικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ, όπως στην επιστολική ψήφο και τα μη κρατικά πανεπιστήμια». Επίσης, επισήμανε πως το κόμμα λειτούργησε με έναν περίκλειστο κύκλο αποκλείοντας δυνάμεις. «Το κόμμα δεν ήταν ανοιχτό στην κοινωνία» τόνισε η κ. Γιαννακοπούλου.

Παράλληλα, γνωστοποίησε οτι συμπλήρωσε ήδη τις 5.000 υπογραφές προς κατάθεση για την υποψηφιότητα της και πως έχει λάβει τρομερή στήριξη και αγάπη από την αρχή της προεκλογικής της εκστρατείας.

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το αν έλαβε το μητρώο τον μελών ανέφερε πως δεν είναι προσωπικό το ζήτημα, αλλά θεσμικό. Ενώ συμπλήρωσε πως αναμένεται σύμφωνα με την χθεσινή απόφαση του αρμόδιου οργάνου να δοθούν οι λίστες μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Κατερίνα Παπαβασιλείου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα