back to top
26.6 C
Athens
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

26.6 C
Athens
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Μέχρι τις 20 Αυγούστου η προθεσμία αναγνώρισης της Λέσχης Φιλάθλων

Διαβάστε επίσης

Από το φετινό πρωτάθλημα κάθε ΠΑΕ θα έχει δικαίωμα να αναγνωρίσει μόνο μία Λέσχη Φιλάθλων και τα παραρτήματα της σύμφωνα με το νέο νόμο.

Η Διεύθυνση Επαγγελματικού Αθλητισμού της ΓΓΑ με επιστολή σε Σούπερ Λίγκα 1 και 2 υπενθυμίζει ότι η προθεσμία για να χορηγήσουν συναίνεση αναγνώρισης λήγει στις 20 Αυγούστου. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν κατατεθεί και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη βεβαίωση νόμιμης λειτουργίας των Λεσχών αλλιώς δεν θα υφίστανται.

Αναλυτικά στην επιστολή τονίζεται ότι:

α. Η υποβολή αιτήματος για σύσταση λειτουργίας Λέσχης Φιλάθλων προς ΠΑΕ προκειμένου να παράσχουν συναίνεση, θα υποβάλλεται υποχρεωτικά εγγράφως με κοινοποίηση στο Τμήμα Λεσχών Φιλάθλων της Διεύθυνσης Επαγγελματικού Αθλητισμού.

β. η χορήγηση συναίνεσης των ΠΑΕ για την αναγνώριση Λέσχης Φιλάθλων εκπνέει στις 20 Αυγούστου τρέχοντος έτους. Συνεπώς πέραν αυτής της ημερομηνίας δεν αναγνωρίζεται οποιαδήποτε Λέσχη Φιλάθλων η οποία δεν έχει υποβάλλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να εκδοθεί η βεβαίωση περί Νόμιμης Λειτουργίας από την υπηρεσία μας.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα