back to top
30.7 C
Athens
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, 2024

30.7 C
Athens
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού βρίσκεται το Ισραήλ, μετά τις απειλές του Ιράν ότι θα εκδικηθεί για τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, στην Τεχεράνη. Εξάλλου στην εκτίμηση ότι η Χεζμπολάχ, θα πλήξει το Ισραήλ σε «βάθος» και δεν θα  περιοριστεί σε στρατιωτικούς στόχους, ως απάντηση στη δολοφονία του στρατιωτικού διοικητή της λιβανέζικης ισλαμιστικής οργάνωσης, Φουάντ Σουκρ, στη Βηρυτό, προχώρησε σήμερα η αντιπροσωπεία του Ιράν στα Ηνωμένα Έθνη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε “η Χεζμπολάχ και το ισραηλινό καθεστώς τηρούσαν ορισμένες γραμμές που η επίθεση το βράδυ της Τρίτης, τις ξεπέρασε”. 

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, εξαιρετικό ήταν το πρώτο άλμα του Εμμανουήλ Καραλή, στα προκριματικά του επί κοντώ. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε με επιτυχία την πρώτη του προσπάθεια στα 5 μέτρα και 60 εκατοστά.  

Στην κωπηλασία, έκτος τερμάτισε στον τελικό του μονοθέσιου σκιφ ανδρών ο Στέφανος Ντούσκος. 

Στην κολύμβηση, για μία θέση η Νόρα Δράκου έμεινε εκτός ημιτελικών των 50μ. ελεύθερο.  

Την διαγραφή του Παύλου Πολάκη και από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ζητά η ΝΔ καταγγέλλοντας την εκ νέου ανάρτηση παλαιότερου κειμένου του κατά δικαστικών και δημοσιογράφων. “Αν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κασσελάκης δεν πάρουν ξεκάθαρη θέση, τότε η άθλια επίθεση στο κράτος δικαίου και σε δημοσιογράφους αποτελεί επίσημη θέση Κασσελάκη”, αναφέρει το κυβερνών κόμμα. 

Το όραμά της για μία πρωταγωνιστική παρουσία του ΠΑΣΟΚ στα πολιτικά δρώμενα και τη μεταστροφή του από κόμμα διαμαρτυρίας και ετεροπροσδιορισμού σε εν δυνάμει κόμμα εξουσίας παρουσίασε η υποψήφια για την προεδρία Νάντια Γιαννακοπούλου, μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9,84 και τους Κώστα Κορέλλη και Βαγγέλη Σαρακινό. 

Κορυφώνεται σήμερα η έξοδος του πρώτου κύματος των αδειούχων του Αυγούστου. Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας στις εθνικές οδούς, ενώ πολύ αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά. 

Και  καιρός… 

Αίθριος στην Αττική. Θερμοκρασία από 25 έως 38 βαθμούς Κελσίου.  

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα