back to top
26.2 C
Athens
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

26.2 C
Athens
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας για το αίτημα διαγραφής Σπίρτζη

Διαβάστε επίσης

Στις 6 το απόγευμα συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ μετά την καταγγελία 70 μελών του κόμματος, που με επιστολή τους είχαν ζητήσει να διαγραφεί ο Χρήστος Σπίρτζης από το κόμμα, κατηγορώντας τον για προσωπική ατζέντα και για «αντικαταστατική και αντικομματική συμπεριφορά».

Η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποστείλει τη σχετική κλήση στον κ. Σπίρτζη την 1η του Αυγούστου, δίνοντάς του περιθώριο τεσσάρων ημερών για να απαντήσει και τον κάλεσε να παραβρεθεί σήμερα ενώπιόν της.

Ο Χρήστος Σπίρτζης ωστόσο πέρασε στην αντεπίθεση και δήλωσε ότι δεν θα παραβρεθεί στην Επιτροπή.

Αρχικά ανέφερε ότι του ζητούν να απαντήσει «σε χρόνο που απουσιάζει ακόμη και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», αλλά και ότι αυτή την περίοδο… «το κράτος Δικαίου γνωρίζει πρωτοφανή υποχώρηση, τα εκκαθαριστικά της εφορίας προκαλούν αγανάκτηση σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία και τα πάγια έξοδα έκαναν πολυτέλεια τις διακοπές για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Αφήνοντας τέλος αιχμές προς την Επιτροπή για πιέσεις που της ασκούνται δήλωσε ότι: «Αν οι πιέσεις ή το καθήκον σας και όχι ο κανονισμός ή το καταστατικό, σας επιβάλλει την λήψη απόφασής σας εντός του Αυγούστου, μπορείτε να πάρετε την ευθύνη της απόφασής σας και των συνεπειών της, χωρίς τη δική μου απάντηση».

Νewsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα