back to top
22.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

22.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 08:00

Διαβάστε επίσης

Αμερικανικά F-22 Raptor, έφθασαν στη Μέση Ανατολή καθώς οι ΗΠΑ ενισχύουν την στρατιωτική τους δύναμη ενόψει της επαπειλούμενης στο Ισραήλ, επίθεσης του Ιράν και των συμμάχων του.

Το Ισραήλ θα πολεμήσει τη Χεζμπολάχ «με όλη του τη δύναμη» αν συνεχίσει τις επιθέσεις της, προειδοποίησε ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ αναφερόμενος στις καθημερινές ανταλλαγές πυρών στα σύνορα που συνεχίζονται.

Δύο Ισραηλινοί αξιωματούχοι και ανώτατο στέλεχος μυστικών υπηρεσιών χώρας της Δύσης είπαν στους New York Times ότι βάσει των τελευταίων πληροφοριών αυτή που θα χτυπήσει πρώτη θα είναι η Χεζμπολάχ.

Σε αυτό το φόντο οι ηγέτες του Κατάρ, της Αιγύπτου και των ΗΠΑ κάλεσαν Ισραήλ και Χαμάς να βρεθούν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στις 15 Αυγούστου ώστε να προσπαθήσουν να επιτύχουν μια συμφωνία απελευθέρωσης ομήρων και κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα.Τ ο Ισραήλ θα στείλει αντιπροσωπεία για να συμμετάσχει στην συνάντηση δήλωσε ο Μπένιαμιν Νετανιάχου.

Στο άλλο μέτωπο… Βάση της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας βρίσκεται εν μέρει στις φλόγες στην περιφέρεια Λίπετσκ, σχεδόν 300 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουκρανία, όπου κατά τη διάρκεια της νύχτας εξαπολύθηκε έφοδος με drones, μετέδωσαν τα επίσημα πρακτορεία ειδήσεων TASS και RIA.

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 48χρονος που δέχθηκε τσίμπημα από αράχνη . Ο άτυχος άνδρας κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Έντεκα προσαγωγές, μετά από επίθεση αγνώστων λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ με πέτρες κατά αστυνομικών στη Λεωφόρο Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στη διάσωση 52 αλλοδαπών που επέβαιναν σε σκάφος προχώρησε τα ξημερώματα φορτηγό πλοίο με σημασία Παναμά στη θαλάσσια περιοχή ΝΔ της Γαύδου. Όλοι τους παρελήφθησαν από το φορτηγό πλοίο το οποίο αναμένεται να τους αποβιβάσει στην Παλαιοχωρα Χανίων .

Νέο κύμα καύσωνα, το οποίο ονομάσθηκε «Χάροντας» αναμένεται να πλήξει την Ιταλία, από το σαββατοκύριακο μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο. Ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει τους 43 βαθμούς, κυρίως στην Κάτω Ιταλία. Στις πόλεις στις οποίες οι μετεωρολόγοι θεωρούν ότι θα καταγραφούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες, με σημαντικό ποσοστό υγρασίας, συμπεριλαμβάνονται το Μιλάνο, η Μπολώνια, η Ρώμη και η Κατάνη με τον Ακράγαντα, στο νησί της Σικελίας.

Στο Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες… Την ήττα με σκορ 12-9 από την Ουγγαρία γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών σε αγώνα κατάταξης για το ολυμπιακό τουρνουά και αύριο Σάββατο θα διεκδικήσει με τον Καναδά την 7η θέση.

Στο μεταξύ ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ στην ελευθέρα πάλη θα αντιμετωπίσει, στην πρώτη σειρά των ρεπεσάζ που ξεκινούν στις 12:00, τον Αυστραλό Τζέιντεν Αλεξάντερ Λόρενς (2ος αγώνας) κι αν προκριθεί, θα διεκδικήσει ένα χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Αμινέ.

Γενικά αίθριος στην Αττική με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία έως 37 βαθμούς Κελσίου. 26 βαθμοί αυτήν την ώρα στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα