back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 16:00

Διαβάστε επίσης

Δέκα νεκροί, 35 τραυματίες από ρωσικό πλήγμα σε σούπερ μάρκετ στην Κοστιαντίνιφκα στην Ουκρανία. Την ίδια στιγμή συνεχίζονται για τέταρτη μέρα οι μάχες στο ρωσικό Κουρσκ, με τη Μόσχα να αναφέρει πως αποκρούει την ουκρανική απόπειρα διείσδυσης. Μαζική επιδρομή τη νύχτα με drones στη ρωσική περιφέρεια Λίπετσκ. Πλήξαμε στρατιωτικό αεροδρόμιο, λέει το Κίεβο.

Φρίκη στη Σπάρτη καθώς συνελήφθη πατέρας που βίαζε την 9χρονη κόρη του εδώ και 5 χρόνια. Τον πατέρα – τέρας αποκάλυψε η κόρη του που εκμυστηρεύθηκε τα βασανιστήρια που βίωνε στην μητέρα της η οποία πήγε στην Αστυνομία με αποτέλεσμα να συληφθεί ο 40χρονος. Στην κατοχή του βρέθηκε κινητό τηλέφωνο με πορνογραφικό υλικό με την ίδια του την κόρη.

Κανονικά αλλά με χαμηλές ταχύτητες η κυκλοφορία των οχημάτων, εκτός των φορτηγών, στην Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο – Στο ρεύμα προς Αθήνα, εκτροπή στον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων μετά την ανατροπή και τη φωτιά σε βυτιοφόρο στην Κινέτα.

Αρχίζει η έξοδος του 15Αυγουστου. Με πληρότητα 100% αναχωρούν τα ΚΤΕΛ από τον Κηφισό και τα πλοία από τα λιμάνια, με προορισμό τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Αυξήθηκε στο 2,7% ο πληθωρισμός τον Ιούλιο, έναντι 2,3% τον Ιούνιο. Κύριες αιτίες οι ανατιμήσεις σε βασικά είδη διατροφής όπως το ελαιόλαδο και στο φυσικό αέριο, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

Πράσινο φως από το Ισραήλ για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με τη Χαμάς στις 15 Αυγούστου, υπό την πίεση των χωρών που μεσολαβούν. Εκτιμήσεις δυτικών αξιωματούχων ότι τώρα είναι μεγαλύτερος ο φόβος για επίθεση στο Ισραήλ από τη Χεζμπολάχ παρά από το Ιράν.

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ επικράτησε με 10-0 του Αυστραλού Λόρενς στην ελευθέρα πάλη και απόψε στις 9 :15 θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο αντιμετωπίζοντας τον Άμιν από το Σαν Μαρίνο.

ΚΑΙΡΟΣ

Γενικά αίθριος καιρός στην Αττική με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Θερμοκρασία στην Αθήνα έως 37 βαθμούς Κελσίου. 35 βαθμοί αυτήν την ώρα στο Γκάζι

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα