back to top
24.7 C
Athens
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

24.7 C
Athens
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 18:00

Διαβάστε επίσης

Φρίκη στη Σπάρτη καθώς συνελήφθη πατέρας που βίαζε την 9χρονη κόρη του εδώ και 5 χρόνια. Τον πατέρα – τέρας αποκάλυψε η κόρη του που εκμυστηρεύθηκε τα βασανιστήρια που βίωνε στην μητέρα της η οποία πήγε στην Αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 40χρονος. Στην κατοχή του βρέθηκε κινητό τηλέφωνο με πορνογραφικό υλικό με την ίδια του την κόρη.

Αυξήθηκε στο 2,7% ο πληθωρισμός τον Ιούλιο, έναντι 2,3% τον Ιούνιο. Κύριες αιτίες οι ανατιμήσεις σε βασικά είδη διατροφής όπως το ελαιόλαδο και στο φυσικό αέριο, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

Τουλάχιστον 345 άνθρωποι, ανάμεσά τους 15 γυναίκες, εκτελέσθηκαν στο Ιράν από την αρχή του έτους, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Συνεχίζονται για τέταρτη μέρα οι μάχες στο ρωσικό Κουρσκ, με τη Μόσχα να αναφέρει πως αποκρούει την ουκρανική απόπειρα διείσδυσης, ενώ την ίδια ώρα σε μακελειό εξελίχθηκε ρωσική επίθεση στην Ουκρανία. Στην άλλη μεγάλη διεθνή κρίση, το Μεσανατολικό, το Ισραήλ αποδέχθηκε πρόταση για επανέναρξη των συνομιλιών για κατάπαυση πυρός στη Γάζα, εν μέσω και των φόβων για επέκταση της σύγκρουσης. Περισσότερα θα μας πει ο Βαγγέλης Σαρακηνός

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ επικράτησε με 10-0 του Αυστραλού Λόρενς στην ελευθέρα πάλη και απόψε στις 9 :15 θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο αντιμετωπίζοντας τον Άμιν από το Σαν Μαρίνο.

Γενικά αίθριος καιρός στην Αττική με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Θερμοκρασία στην Αθήνα έως 37 βαθμούς Κελσίου. 35 βαθμοί αυτή την  ώρα στην Τεχνόπολη εδώ στο Γκάζι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα