back to top
25.5 C
Athens
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

25.5 C
Athens
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

Εμπίιντ: «Δεν με αγχώνουν οι Γάλλοι φίλαθλοι, στόχος το χρυσό»

Διαβάστε επίσης

Ο Τζόελ Εμπίιντ ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της δύσκολης νίκης των ΗΠΑ επί των Σέρβων, με τον σέντερ των Σίξερς να κυριαρχεί μέσα στην ρακέτα ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 19 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Μετά το φινάλε του σπουδαίου ημιτελικού ο Εμπίιντ σε δηλώσεις του, σχολίασε τον επικείμενο μεγάλο τελικό του Σαββάτου (10/8, 22:30) με τους «τρικολόρ» και συμπλήρωσε πως αναμένει ξανά τις αποδοκιμασίες των Γάλλων φιλάθλων χωρίς όμως αυτό να είναι κάτι το οποίο τον αγχώνει.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Τελικός κόντρα στη Γαλλία, είναι αυτή η αφίσα των ονείρων; Όχι, δεν με νοιάζει. Η δουλειά είναι να κερδίσεις το χρυσό μετάλλιο. Αλλά δεν πρόκειται να σας πω ότι δεν μου αρέσει η Γαλλία. Τη Λατρεύω, έχω πολλές γνώσεις εδώ. Πέρασα πολύ χρόνο εδώ, θα είναι διασκεδαστικό. Τα σφυρίγματα των οπαδών δείχνουν αγάπη και σεβασμό.

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά αρνητικά. Η Γαλλία έχει πολύ καλή ομάδα. Άλλαξαν ροτέισον, μπήκε ο Κορντινιέ και παίζει εξαιρετικά. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Ξέρουμε ότι αν κάνουμε αυτό που πρέπει, να τους σταματήσουμε και να τρέξουμε το γήπεδο τότε θα έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία. Λατρεύω τη Γαλλία αλλά δεν με τρομάζουν.

Δεν έλεγα στον εαυτό μου: «Θεέ μου, θέλω να παίξω τη Γαλλία, αυτό είναι το ονειρεμένο τέλος! Θα απολαύσω τα σφυρίγματα των φιλάθλων, αλλά είμαστε εδώ για έναν στόχο: Το χρυσό μετάλλιο».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα