back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Γιαννακοπούλου: Η κυβέρνηση στερείται πολιτικής βούλησης και ικανότητας

Διαβάστε επίσης

Τα θέματα της λειψυδρία, του κόστους ενέργειας, και έλλειψης υποδομών ανέδειξε με δηλώσεις της η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου κατά την επίσκεψη της χθες στη Νάξο όπου συναντήθηκε μεταξύ άλλων με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών του νησιού.

Η κ. Γιαννακοπούλου ενημερώθηκε αναλυτικά για το πρόβλημα της λειψυδρίας που αντιμετωπίζει η Νάξος. Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στα θέματα κόστους ενέργειας που πλήττουν τους αγρότες παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις για μείωση του κόστους της κιλοβατώρας. Επιπρόσθετα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις πολύ μεγάλες καθυστερήσεις για την καταβολή του μεταφορικού ισοδύναμου, που έχει να πληρωθεί από το 2022.

Για όλους αυτούς τους λόγους που μου παραθέσατε σήμερα, αλλά και για πολλούς άλλους, το ΠΑΣΟΚ είναι επιτακτική πολιτική και κοινωνική ανάγκη να βρίσκεται μέσα στην κοινωνία και να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας αγρότης, ο Έλληνας κτηνοτρόφος, ο Έλληνας πολίτης, τόνισε σε δηλώσεις της η κ. Γιαννακοπούλου και πρόσθεσε λέγοντας: «Το όραμα μου για τα νησιά μας βρίσκεται σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης με τη σύνδεση ενός ισχυρού αγροτοδιατροφικού τομέα με τον τουρισμό, με ουσιαστική στήριξη των νησιών με υποδομές που θα αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα τις τεράστιες προκλήσεις της κλιματικής κρίσης όπως η λειψυδρία, με παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας και ουσιαστική στήριξη της καθημερινότητας των νησιωτών μας».

Ζητήματα τα οποία η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεσμεύθηκε, όπως ανέφερε, να αναδεικνύει στη Βουλή ασκώντας κοινοβουλευτικό έλεγχο στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγόρησε οτι στερείται πολιτικής βούλησης και ικανότητας, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Νάξου, της Τήνου, των Κυκλάδων αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας!

Κατερίνα Παπαβασιλείου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα