back to top
24.7 C
Athens
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

24.7 C
Athens
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

Παρίσι 2024: Ποιοι θα τραγουδήσουν στην Τελετή Λήξης

Διαβάστε επίσης

Εντυπωσιακή αναμένεται η παράδοση των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων από το Παρίσι στο Λος Άντζελες.

Σε μια θεαματική παράδοση από το Παρίσι στο Λος Άντζελες, οι Red Hot Chili Peppers, ο Snoop Dogg και η Billie Eilish θα είναι οι επικεφαλής της εκδήλωσης.

Οι εμφανίσεις τους, που συνδυάζουν προηχογραφημένα και ζωντανά στοιχεία, θα προέρχονται από το Λος Άντζελες, δημιουργώντας μια μοναδική υπερατλαντική εμπειρία για τους θεατές σε όλο τον κόσμο.

Η παραγωγή αυτού του μεγάλου φινάλε τελεί υπό την επιδέξια διεύθυνση του Ben Winston, ενός έμπειρου παραγωγού γνωστού για τη δουλειά του στα βραβεία Grammy και το αφιέρωμα του CBS «Adele: One Night Only» το 2021.

Ο Winston συνεργάζεται στενά με τους Γάλλους παραγωγούς για να διασφαλίσει ότι η Τελετή Λήξης θα αποτελέσει το κατάλληλο τέλος σε αυτούς τους αξιοσημείωτους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Τελετή Λήξης θα κορυφωθεί με μια συμβολική παράδοση, καθώς η δήμαρχος του Λος Άντζελες Κάρεν Μπας θα παραλάβει την Ολυμπιακή Φλόγα και θα τη μεταφέρει στην πόλη της.

Με τη φλόγα στο χέρι, το Λος Άντζελες αρχίζει τις τελευταίες προετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028, που θα διεξαχθούν από τις 14 έως τις 30 Ιουλίου 2028.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα