back to top
23.4 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

23.4 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές από τo Cine Fix για 2η χρονιά στο Κτήμα Φιξ

Διαβάστε επίσης

Ο δήμος Ηρακλείου Αττικής άνοιξε το Κτήμα Φιξ για δεύτερη χρονιά ως πάρκο πρασίνου, ιστορίας και πολιτισμού, λειτουργώντας το Cine Fix με την επιμέλεια της ομάδας του Cinema Alive.
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή για όλο το καλοκαίρι, προσφέρουν δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές για μικρούς και μεγάλους, αναψυχή, διασκέδαση, αλλά και παιχνίδι σε έναν χώρο πρασίνου 27 στρεμμάτων. Βρείτε εδώ το πρόγραμμά μας μέχρι και τις 18 Αυγούστου.

Mε σεβασμό στην ιστορία του Κτήματος Φιξ, μοιράζονται το όραμα για ανάσες πολιτισμού στην πόλη μαζί με την αγάπη στον διεθνή και ελληνικό κινηματογράφο. To πρόγραμμα Movies in the Park που οργανώνει σε επίπεδο παραγωγής και λειτουργεί το Cinema Alive έχει σαν αποστολή να παραδίδει στην πόλη κεντρικά σημεία και ανάσες πρασίνου ως χώρους πολιτισμού προσβάσιμους σε όλους με δωρεάν είσοδο.

Πρόγραμμα 09/08 – 18/08
Ώρα έναρξης 21:00

9/8
Ο Γαμπρούλης μας
Beaux-parents 2019
Η γυναίκα του θέλει να τον χωρίσει και απαγορεύει στους γονείς της να τον ξαναδούν. Τα πεθερικά του, όμως, προτιμούν αυτόν για γαμπρό τους και θα κάνουν τον παν για να μην τον αφήσει η κόρη τους.

Σκηνοθεσία: Έκτορ Καμπέγιο Ρέγιες
Πρωταγωνιστούν: Ζοσιάν Μπαλασκό, Ντιντιέ Μπουρντόν, Μπρούνο Μπεναμπάρ

10/8
Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων
North by Northwest
Η αριστούργηματική κατασκοπική, μελοδραματική κομεντί του Άλφρεντ Χίσκοκ Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων.

Σκηνοθεσία: Άλφρεντ Χίτσκοκ
Πρωταγωνιστούν: Κάρι Γκραντ, Έβα Μαρί Σεντ, Τζέιμς Μέισον, Τζέσι Ρόις Λάντις, Λίο Τζ. Κάρολ

11/8
PAW Patrol: Η Ταινία (2021) (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)
To PAW Patrol ξεκινάει την πρώτη περιπέτεια στη μεγάλη οθόνη! Όταν ο αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στη γειτονική Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα ηρωικά κουτάβια είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν την πιο δύσκολη αποστολή στην καριέρα τους. Στην πορεία, η ομάδα βρίσκει τη βοήθεια μιας νέου συμμάχου, της έξυπνης Ντάτσχουντ Λίμπερτι και μαζί με το PAW Patrol παλεύουν για να σώσουν τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας! Μπορεί το PAW Patrol να σώσει την πόλη πριν να είναι πολύ αργά;

16/8
Τζαμάικα
(2017)
Ο Άκης (Σπύρος Παπαδόπουλος) οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος ήταν δύο δεμένα αδέλφια, αλλά μια παρεξήγηση τους έχει αποξενώσει εδώ και χρόνια. Η ζωή, όμως, βρίσκει τον τρόπο να τους φέρει και πάλι κοντά, αναπάντεχα και καθοριστικά. Μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνά όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος.
Οι κοινές αναμνήσεις, τα ταξίδια μακρινά ώς την Τζαμάικα -το άκουσμα που μοιράστηκαν παιδιά-, το αστείρευτο χιούμορ του Τίμου και η αγνή ψυχή του Άκη, υφαίνουν μια σπαρταριστή και λυτρωτική ιστορία που σφύζει από χιούμορ, συναίσθημα και αγάπη για τη ζωή.

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μελέτης Ηλίας, Νίκος Παντελίδης, Μαίρη Ευαγγέλου, Ίρις Πανταζάρα, Παύλος Ορκόπουλος, Νίκος Ορφανός

17/8
Δύο Εισιτήρια για Κυκλάδες
Les Cyclades
2023
Όταν οι αχώριστες παιδικες φίλες Magalie (Call My Agent!’s Laure Calamy) και Blandine (Olivia Côte) διασταυρώνονται μετά από πολλά χρόνια, αποφασίζουν να κάνουν επιτέλους τις διακοπές των ονείρων τους στην Ελλάδα. Μια παράξενα διασκεδαστική ιστορία γυναικείας συντροφικότητας, με πρωταγωνίστρια επίσης την υποψήφια για Όσκαρ Kristin Scott Thomas (The English Patient, Four Weddings and a Funeral).

18/8
Η Μικρή Πυροσβέστης
(2022) (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)
Fireheart
Στη Νέα Υόρκη το 1932, οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να είναι πυροσβέστες. Όταν οι πυροσβέστες της πόλης εξαφανίζονται σε μυστηριώδεις πυρκαγιές,
η Τζόρτζια Νόλαν βλέπει μια χρυσή ευκαιρία.
Μεταμφιέζεται σε Τζο και μπαίνει σε μια ομάδα αυτοσχέδιων πυροσβεστών!

Ενημερωθείτε για το Cine Fix στην ιστοσελίδα https://www.cinemaalive.org/cine-fix

Τοποθεσία – Iστορία
Σε έναν χώρο πρασίνου 27 στρεμμάτων με πάνω από 1500 δέντρα και την έπαυλη της οικογένειας Φιξ που εγκαταστάθηκε στο Κτήμα στα χρόνια της βασιλείας του Όθωνα, το Κτήμα Φιξ είναι συνυφασμένο με την ιστορία της πόλης του Ηρακλείου. Μετά από αγώνα ενάντια στην ιδιωτική αξιοποίηση από την οικογένεια που διεκδικούσε το Κτήμα Φιξ και με την ανακήρυξη των εκτάσεων και των κτισμάτων σε διατηρητέα, ο δήμος Ηρακλείου κατόρθωσε να απαλλοτριώσει τον χώρο και να τον παραδώσει στους πολίτες του ως έναν χώρο πρασίνου, αναψυχής αλλά και πολιτισμού, εμπιστευόμενος την αισθητική της ομάδας του Cinema Alive.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα