back to top
31.4 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024

31.4 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024

Γερουλάνος κατά κυβέρνησης για τις πυρκαγιές

Διαβάστε επίσης

«Δυστυχώς έχουμε μία κυβέρνηση η οποία προτιμάει να αγοράζει αεροπλάνα, τα οποία δυστυχώς δεν πετούν τη νύχτα, δεν πετούν με κακό καιρό, αντί ουσιαστικά να επενδύει μαζί με τους άλλους φορείς στην πρόληψη τέτοιων πυρκαγιών», ανέφερε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στην ΕΡΤ από το Σικάγο που βρίσκεται, προσκεκλημένος στο Συνέδριο των Δημοκρατικών.

Ο κ. Γερουλάνος, χαρακτήρισε εμμονική τη στάση της κυβέρνησης να μη χρησιμοποιεί τους φορείς που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν όπως για παράδειγμα τους Δημάρχους που έχουν συντονιστεί μεταξύ τους παρακολουθώντας με κάμερες τον Υμηττό νυχθημερόν, οι οποίες είναι ευαίσθητες σε αλλαγές θερμοκρασιών. «Είναι μια συνεργατική δουλειά, η οποία προλαβαίνει τις πυρκαγιές πριν αυτές εξελιχθούν», παρατήρησε ο κ. Γερουλάνος.

Σε ό,τι αφορά την εσωτερική πολιτική σκηνή και το ενδεχόμενο συνεργασιών, επισήμανε ότι αυτό που προέχει αυτή την ώρα είναι να βάλουμε και εμείς και οι άλλοι, -εννοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ- τάξη στο σπίτι μας και πως δεν έχει νόημα να συζητάμε τώρα σε ηγετικό επίπεδο, «αφού δεν υπάρχει δρόμος που να οδηγεί σε μια πλειοψηφία στην ελληνική κοινωνία».

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα