back to top
27.4 C
Athens
Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024

27.4 C
Athens
Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024

Γ. Καπελλάκης : Η ελληνική Παραολυμπιακή ομάδα θα φέρει και πάλι διακρίσεις από το Παρίσι για τα ελληνικά χρώματα

Διαβάστε επίσης

Στο επίκεντρο και πάλι στο Παρίσι. Αυτή τη φορά τα φώτα θα ανάψουν στη γαλλική πρωτεύουσα για την τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 28 Αυγούστου,  στην πλατεία Κονκόρντ.

Η Ελληνική ομάδα θα μετάσχει στη διοργάνωση με 40 αθλητές – άνδρες και γυναίκες- οι οποίοι, σε λιγότερο από μια εβδομάδα, θα αγωνιστούν σε δέκα αθλήματα. Ανάμεσά τους βρίσκονται και περισσότεροι από 10 αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο στο Τόκιο.

Αισιοδοξία για τη δυναμική της ελληνικής παρουσίας εξέφρασε μιλώντας στον Αθήνα 984 και στον Γιώργο Αποστολίδη, ο  Γιώργος Καπελλάκης, πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Παραολυμπιακών Αγώνων στέλνοντας μήνυμα ελπίδας, ενσωμάτωσης και  ενδυνάμωσης για όλους όσοι έχουν αποφασίσει να νικούν τον φόβο.

«Είμαστε χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας σε αυτό το κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Πιστεύω ότι, όπως κάθε φορά, θα φέρουμε και πάλι διακρίσεις για τα ελληνικά χρώματα… Έχουμε αρκετούς αθλητές που διαθέτουν την εμπειρία ώστε να διασφαλίσουν μια πολύ καλή ελληνική παρουσία» ανέφερε ο χρυσός Παραολυμπιονίκης στον σταθμό της πόλης, μετά την επίσημη παρουσίαση της ομάδας σε ειδική εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, λίγο πριν την αναχώρηση  της ελληνικής αποστολής για τη γαλλική πρωτεύουσα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα