back to top
27.8 C
Athens
Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024

27.8 C
Athens
Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024

Ιωαννίδης: «Δεν με ενδιαφέρει ο χορός εκατομμυρίων»

Διαβάστε επίσης

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής πρώτης αναμέτρησης με τη Λανς στη Γαλλία, ο Φώτης Ιωαννίδης παραδέχθηκε πως τα παιχνίδια με τη γαλλική ομάδα έχουν τον χαρακτήρα των τελικών καθώς όπως τόνισε οι «πράσινοι» χωρίς την παρουσία τους στην Ευρώπη δεν είναι αυτό που ονειρεύεται ούτε ο ίδιος ούτε οι συμπαίκτες του.

Ο Έλληνας φορ του «τριφυλλιού» ρωτήθηκε για τις προτάσεις που έχουν φτάσει από συλλόγους του εξωτερικού, ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει, δηλώντας συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης στη συνέντευξη Τύπου:

Για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα και τους ακριβούς στόπερ της Λανς: «Έχασα μεγάλο διάστημα, την προετοιμασία και δεν έχω και τα λεπτά που θα ήθελα. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σιγά σιγά θα έρθω στο επίπεδο που πρέπει. Όσον αφορά αυτό για τους κεντρικούς αμυντικούς των Γάλλων, εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά. Έχω αγωνιστεί και με καλύτερους αντίπαλους και με την Εθνική και πέρυσι με τον Παναθηναϊκό».

Για το κλίμα μετά την ήττα από τον Αστέρα και τι πρέπει να κάνει αύριο η ομάδα: «Δεν υπάρχει παιχνίδι που περνάει και δεν θέλουμε τους τρεις βαθμούς από τότε που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Μας εκνεύρισε και μας στενοχώρησε η ήττα από τον Αστέρα. Χάσαμε βαθμούς ενώ έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο πρωτάθλημα».

Για την σωρεία προσφορών γύρω από το όνομά του: «Κατ’ αρχήν νομίζω δεν χρειάζομαι κάποιο ντόρο γύρω από το όνομά μου για να καταλάβω την αξία μου. Όμως η συνέντευξη γίνεται για το παιχνίδι και θέλω να μείνουμε σ’ αυτό. Είμαι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό και θα κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ».

Για την Λανς και την σχέση της με τον Άγιαξ: «Είναι μία ομάδα πιο έντονη και πιο φίσικαλ. Ο Άγιαξ είχε παραπάνω ποιότητα για μένα, αλλά αυτό θα είναι ένα παιχνίδι που θα πάει περισσότερο στην φυσική δύναμη και τις μονομαχίες. Πιστεύω πως έχουμε τους παίκτες να τα καταφέρουμε όμως».

Για την προετοιμασία του στο παιχνίδι αυτό και τις απαιτήσεις του κόσμου από εκείνον: «Εγώ ο ίδιος έχω πρώτος πιο υψηλές απαιτήσεις από μένα. Χαίρομαι που και ο κόσμος το κατάλαβε και κάνει το ίδιο. Χαίρομαι που μπορώ να δίνω τις «μάχες» μου και να τρώω ξύλο σε αρκετά υψηλό επίπεδο».

Για το αν είναι πρόωροι τελικοί τα παιχνίδια αυτά: «Είναι η πραγματικότητα. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους. Ο Παναθηναϊκός χωρίς την Ευρώπη δεν είναι αυτό που ονειρευόμαστε».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα