back to top
34.2 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

34.2 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Λουίς Ενρίκε: «Δεν θα πληρώσουμε υπεραξίες»

Διαβάστε επίσης

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γκονσάλο Ράμος, στην πρεμιέρα της Ligue 1 απέναντι στη Χάβρη, έφερε την Παρί Σεν Ζερμέν στο επίκεντρο μεταγραφικών σεναρίων, αναγκάζοντας τον Λουίς Ενρίκε να τοποθετηθεί δημόσια για το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν θα προβούν σε βεβιασμένες κινήσεις, ούτε είναι πρόθυμοι να πληρώσουν υπεραξίες, παρά το δεδομένο πρόβλημα που δημιουργεί η απουσία για περίπου τρεις μήνες του Ράμος.

«Είναι κρίμα. Είναι πάντα λυπηρό όταν χάνεις έναν παίκτη, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Εχουμε μία πολύ καλή ομάδα, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα» τόνισε ο Λουίς Ενρίκε, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (23/8) αγώνα με τη Μονπελιέ. «Παρακολουθούμε τη μεταγραφική αγορά και θα δούμε αν θα έρθει κάποιος παίκτης σε φυσιολογική τιμή. Αν η τιμή είναι γελοία, όχι. Δεν βιαζόμαστε» πρόσθεσε ο προπονητής της Παρί.

Ο Γκονσάλο Ράμος, ο οποίος πέρυσι πέτυχε 14 γκολ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, καλείτο να καλύψει -εν μέρει τουλάχιστον- το κενό του Κιλιάν Μπαπέ, που έφυγε ως ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί για να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 23χρονος Πορτογάλος επιθετικός τραυματίστηκε όμως στον αστράγαλο, στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, και ενδέχεται να μείνει ως και τρεις μήνες εκτός γηπέδων.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα