29.3 C
Athens
Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2024

29.3 C
Athens
Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 03:00

Διαβάστε επίσης

Σκληρή απάντηση σε όσους τον αμφισβητούν έδωσε ο Στέφανος Κασελλάκης μετά τη συνεδρίαση της πολιτικής Γραμματείας κατά την οποία ο Παύλος Πολάκης, έθεσε ευθέως θέμα ηγεσίας, αλλά και από τους λεγόμενους «87» οι οποίοι κατήγγειλαν την ηγεσία για τη στάση της απέναντι στα ΜΜΕ του κόμματος.

Ο κ. Κασσελάκης, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση, δείχνει να κατανοεί το περιεχόμενο της παρέμβασης του Παύλου Πολάκη για τον οποίο αποκαλύπτει ότι σκοπεύει να συναντηθεί και να συζητήσει μαζί του, ωστόσο σηκώνει το γάντι στην ομάδα των 87, χαρακτηρίζοντας λυπηρή και κατώτερη των περιστάσεων την παρέμβαση τους.

Ο κ. Κασσελάκης ζητά απ’ τους εκπροσώπους της συγκεκριμένης κίνησης αν δεν έχουν σκοπό να αποχωρήσουν από το κόμμα και θέλουν έναν άλλον ΣΥΡΙΖΑ, τότε να θέσουν θέμα ηγεσίας.

Αν, πάλι, θέλουν έναν άλλο ΣΥΡΙΖΑ, με τις ισορροπίες και την ακινησία που είχαν συνηθίσει, ας επιλέξουν υποψήφιο και ας θέσουν θέμα ηγεσίας ευθέως και δημόσια.

Η σημερινή κατάσταση στο ΕΣΥ είναι τραγική τόνισε από τη Ρόδο ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας. Αφού υπενθύμισε ότι στο πρόγραμμά του «η δημόσια δωρεάν υγεία για όλους είναι απαραίτητη προϋπόθεση», αναφέρθηκε στις μεγάλες ελλείψεις που παρουσιάζουν σε αναισθησιολόγους και άλλες βασικές ειδικότητες, πολλά νοσοκομεία στα νησιά.

«Εφιστώ την προσοχή όλων και ζητώ από τους συμπολίτες μας τη μέγιστη δυνατή προσοχή, γιατί κανένα λάθος δεν επιτρέπεται» υπογράμμισε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, κατά τη διυπουργική – συντονιστική σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των ΟΤΑ, καθώς τις επόμενες ημέρες προβλέπεται ότι θα επικρατήσουν βοριάδες εντάσεως έως και 7 μποφόρ.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε Αττική, σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου και του Βορείου Αιγαίου.

Αύξηση συνεχίζει να καταγράφει η θετικότητα στον ιό του κορονοϊού στη χώρα μας. Σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ, 29 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους, εφτακόσιες εβδομήντα ένα είναι οι νέες εισαγωγές, ενώ 27 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Συναγερμός έχει σημάνει στη Σάμο, έπειτα από την δήλωση εξαφάνισης μιας Ολλανδής τουρίστριας, ηλικίας 64 ετών, στην περιοχή του Ευπαλίνειου.

Παρατείνεται έως και τις 6 Σεπτεμβρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ενίσχυση επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις έντονες πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς και αυτές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου του 2023 σε περιοχές της Περιφέρειας Έβρου.

Στο Κάιρο οι επικεφαλής των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών για διαπραγματεύσεις που αφορούν μια συμφωνία για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού.
Νωρίτερα ο Μπενιαμίν Νετανιάχου διέψευσε δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η κυβέρνησή του εξετάζει το ενδεχόμενο να συμφωνήσει να αναπτυχθεί μια διεθνής δύναμη κατά μήκος μιας στενής λωρίδας γης στα σύνορα μεταξύ της Αιγύπτου και της Λωρίδας της Γάζας, στον αποκαλούμενο “Διάδρομο Φιλαδέλφειας”.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού στη Γάζα με βομβαρδισμούς στην πόλη Μπέιτ Λάχια. Ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ Παλαιστίνιων μαχητών και ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας σημειώθηκαν και κατά την εισβολή στον καταυλισμό Μπαλάτα ανατολικά της Ναμπλούς στη Δυτική Όχθη.

Το ηφαίστειο της χερσονήσου Ρέικιανες της Ισλανδίας εξερράγη χθες για έκτη φορά από τον Δεκέμβριο, ανακοίνωσε η ισλανδική μετεωρολογική υπηρεσία, εκτοξεύοντας πύρινη λάβα στον αέρα.

Στην αθλητική σας ενημέρωση:
Με 4-0 νίκησε στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ τη Σάμροκ Ρόβερς στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Για την ίδια φάση στο Κόνφερενς Λιγκ ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 στη Γαλλία από τη Λανς.
Με άλμα 8.06μ ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και κατέκτησε την πρώτη θέση στο άλμα εις μήκος στο Diamond League της Λωζάνης.

ΚΑΙΡΟΣ:
Αίθριος, σήμερα στην Αττική, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.
Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα