back to top
32.5 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

32.5 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

Καιρός: Ζέστη και μελτέμια

Διαβάστε επίσης

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός σύμφωνα με την ΕΜΥ, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 βαθμούς, στα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 36 με 37 βαθμούς, στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 32 με 33 βαθμούς και τοπικά στα νησιά του Ιονίου και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο, Κυριακή, μετά το μεσημέρι αναμένονται τοπικές βροχές στα κεντρικά, δυτικά και νότια ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καρός στη Μακεδονία και τη Θράκη.Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 19 έως 36 με 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος καιρός στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 22 έως 35 βαθμούς και στα ηπειρωτικά κατά τόπους έως 37 με 38 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 23 έως 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 24 έως 32 και στη νότια Κρήτη έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος καιρός στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 23 έως 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21 έως 36 με 37 βαθμούς και στις Σποράδες έως 33 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα