back to top
35.7 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

35.7 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

Ραντεβού με την ιστορία για τους Νέους του Ολυμπιακού

Διαβάστε επίσης

Ιστορικές στιγμές θα ζήσουν απόψε στις 10:00 (CosmoteSport 3, MEGA) οι Νέοι του Ολυμπιακού, καθώς θα αγωνιστούν στον τελικό του Διηπειρωτικού Νέων με τη Φλαμένγκο στο Μαρακανά και θα διεκδικήσουν τη θέση στην κορυφή του κόσμου!

Η Κ20 των «ερυθρόλευκων» κατέκτησε πέρυσι το Youth League, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και τώρα οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου θέλουν να ολοκληρώσουν ιδανικά αυτό το ταξίδι.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι αυτός που ηγείται της ομάδας των νεαρών Πειραιωτών στο ταξίδι στη Βραζιλία και θα έχει τους περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του, που κατέκτησαν πέρυσι το ευρωπαϊκό.

Οι Κωστούλας, Μπακούλας, Μουζακίτης, Κουτσίδης, Παπακανέλλος, Μπότης, Αλαφάκης, Πρεκατές, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης, Λίγδας είναι τα παιδιά με τη μεγάλη εμπειρία στα χρόνια της κυριαρχίας της Κ19 που θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Απέναντί τους θα βρουν μια ομάδα που ήδη κοστίζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, τη Φλαμένγκο, που διαθέτει παίκτες-αστέρια όπως ο σπουδαίος Λοράν.

Η τριάδα που θα διευθύνει το ιστορικό παιχνίδι κατάγεται από τη Βενεζουέλα, με τον «άρχοντα» του αγώνα να είναι ο Γέντερ Ερέρα, ο οποίος θα έχει βοηθούς τον Αλμπέρτο Πόντε και τη Μιγκντάλια Ροντρίγκες.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μπρίαν Λοάισα από τον Ισημερινό, απ’ όπου κατάγονται και οι ρέφερι που θα βρίσκονται στο VAR. Καθήκοντα Video Assistant Referee θα εκτελέσει ο Κάρλος Όρμπε, ενώ Assistant Video Assistant Referee ορίστηκε η Μόνικα Αμπόγια.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα