back to top
30 C
Athens
Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2024

30 C
Athens
Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2024

Συλαϊδόπουλος: «Περήφανοι γι’ αυτά τα παιδιά»

Διαβάστε επίσης

Απόλυτα ικανοποιημένος για την προσπάθεια και την εμφάνιση της ομάδας του παρά την ήττα από τη Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού, δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μετά το Φλαμένγκο – Ολυμπιακός 2-1:

«Σίγουρα ήταν μια μοναδική εμπειρία, θέλαμε να την μετατρέψουμε σε ιστορική στιγμή, ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη διαχείριση στο τέλος, αλλά όλα αυτά είναι στο κομμάτι της μάθησης του παιχνιδιού.

Τα παιδιά έπαιξαν σε αυτό το γήπεδο, με αυτή την ενέργεια, μπροστά σε τόσο κόσμο και έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, είχαν ενέργεια, είχαν αυτοπεποίθηση και αποδείξαμε ότι άξια είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης.

Θέλαμε το τρόπαιο αλλά αυτό δεν αναιρεί αυτά που αισθανόμαστε για αυτά τα παιδιά και αυτή τη ομάδα. Πέρα από τίτλους πρωταθλήματα, όλα όσα έχουμε κερδίσει με τελευταίο το ευρωπαϊκό, η παρακαταθήκη που αφήνουμε στην πρώτη ομάδα με αυτά τα παιδιά είναι ο μεγαλύτερος τίτλος.

Ίσως και για μένα και για πολλά από αυτά παιδιά να ήταν η τελευταία παράσταση, αφού θα περάσουν το όριο ηλικίας. Θέλαμε να νικήσουμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, σου δίνει και σου παίρνει πράγματα, είναι μέρος του παιχνιδιού. Είμαστε χαρούμενοι για όλα όσα έχουμε ζήσει με αυτή την ομάδα».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα