back to top
30 C
Athens
Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2024

30 C
Athens
Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2024

Αλμέιδα: «Δεν είδα την ομάδα να παίζει άσχημα»

Διαβάστε επίσης

Στις πολλές τελικές που είχε η ΑΕΚ, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το σκορ μένοντας, τελικά, στο 1-1 με την Λαμία αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει αν το αποψινό ματς του θυμίζει το αντίστοιχο περσινό με τον Πανσερραϊκό, όπου η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 και πάλι για την 2η αγωνιστική.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου θυμίζει τίποτα αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μου θυμίζει είναι πως έτσι όπως έγινε το σημερινό παιχνίδι, βλέποντας τώρα τι έχει κάνει η ομάδα και εμβαθύνοντας στο αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Αλμέιδα και πρόσθεσε: «Είχαμε 80% της κατοχής, είχαμε 13 κόρνερ, ο αντίπαλος ένα. Είχαμε 30 ευκαιρίες να σουτάρουμε.

Ο αντίπαλος έκανε ένα σουτ στην εστία και προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο. Κάναμε 500 και κάτι πάσες και ο αντίπαλος 80. Είδα μία ομάδα συγκεντρωμένη, που είχε τον έλεγχο που ανακτούσε τη μπάλα γρήγορα. Είδα μία ομάδα που παρότι ο αντίπαλος καθόταν πίσω και δεν υπήρχαν χώροι έγιναν 30 σουτ. Πρέπει να βελτιώσουμε την εκτέλεση σίγουρα!».

«Αν από τα 30 σουτ, τα 10 πήγαιναν στην εστία σίγουρα το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Δεν είδα μία ομάδα να παίζει άσχημα. Αν παίζουμε έτσι οι πόντοι που θα μαζέψουμε θα είναι περισσότεροι, από το αν δεν παίζουμε έτσι.

Δεν μπορώ να θυμηθώ τι έγινε πριν ένα χρόνο. Θα πρέπει να δω αν τα νούμερα ήταν ίδια. Άλλα θα πρέπει να το δω», ανέφερε ακόμη ο Αλμέιδα.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα