back to top
32.1 C
Athens
Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2024

32.1 C
Athens
Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 16:00

Διαβάστε επίσης

Κλιμακώνεται η ένταση στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου.

Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε περισσότερους από 300 πυραύλους και drones εναντίον ισραηλινών στόχων – ως αντίποινα για την εξόντωση ηγετικού της στελέχους, από τις ισραηλινές δυνάμεις, τον περασμένο μήνα, στη Βηρυτό. Σε περίπου δύο ώρες ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, θα απευθύνει ομιλία για τις τελευταίες εξελίξεις”,

“Όποιος μας βλάπτει, τον βλάπτουμε” διαμήνυσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις έπληξαν στόχους στον Λίβανο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρία άτομα.

Σε αποκλιμάκωση καλούν τους εμπλεκόμενους τόσο η συντονίστρια του ΟΗΕ στο Λίβανο, όσο και ο πρωθυπουργός της χώρας.

Ένας δημοσιογράφος – πολεμικός ανταποκριτής του Reuters στην Ουκρανία, αγνοείται ενώ άλλοι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όταν το ξενοδοχείο που διέμενε η εξαμελής αποστολή του δημοσιογραφικού πρακτορείου, στην πόλη Κραματόρσκ, δέχτηκε πλήγμα προφανώς από πύραυλο. Έρευνα για το συμβάν διεξάγει η γενική εισαγγελία της Ουκρανίας.

Την ανάγκη “να μετασχηματισθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό πολιτικό φορέα ο οποίος θα εκτείνεται από την ευρωπαϊκή αριστερά έως το προοδευτικό κέντρο, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα συνεργασίας σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις”, υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε άρθρο του στο “Βήμα της Κυριακής”. Ο κ. Κασσελάκης ασκεί σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό και καταλογίζει στην κυβέρνηση “δημοκρατικό και θεσμικό έλλειμμα και οικονομική παρακμή”.

”Οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ πρέπει να πιστέψουν σε μια συλλογική διαδικασία και σε μια ηγεσία, είπε μεταξύ άλλων από το Καρπενήσι ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας. Άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας ότι ο κ Μητσοτάκης ως άλλος μεσίας υποσχέθηκε ένα επιτελικό κράτος και αντ αυτού δημιούργησε ένα κλειστό σύστημα που η αείμνηστη Γεννηματά το έλεγε “Μαξίμου Α.Ε.”

Συνελήφθη στον Κολωνό και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα 44χρονος που φέρεται να βίαζε 16χρονη φίλη του γιού του, από τον περασμένο Ιούνιο και υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών. Κατασχέθηκαν και εστάλησαν για εργαστηριακό έλεγχο το κινητό του τηλέφωνο, το αυτοκίνητο καθώς και ο φορητός υπολογιστής που βρέθηκε κατά η διάρκεια κατ΄οίκον έρευνας.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορίας 4) προβλέπεται αύριο στην περιφέρεια Αττικής και σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην αθλητική επικαιρότητα και τη 2η αγωνιστική της super leaque σήμερα παίζουν:

Στις επτά, Αστέρας Τρίπολης – Βόλος,

στις 20:30, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός και

στις 21:00, Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός.

ΚΑΙΡΟΣ αύριο στην Αττική

Σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

33,6 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα