back to top
32.3 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

32.3 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

Χ. Μαμουλάκης: Καθυστερημένη η προσπάθεια εκσυγχρονισμού του στόλου του ΟΑΣΑ

Διαβάστε επίσης

Βολές του Χάρη Μαμουλάκη στην κυβέρνηση για την κατάσταση στις αστικές  συγκοινωνίες και το επίπεδο εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού. Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ στο Κορωπί, απ’ όπου άρχισαν δρομολόγια των 30 πρώτων νέων λεωφορείων από τα συνολικά 211, που θα εξυπηρετούν 63 περιαστικές γραμμές του Λεκανοπεδίου, ο βουλευτής και Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  ανέδειξε την ταλαιπωρία και τη δυσαρέσκεια των πολιτών για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μιλώντας στον Αθήνα 984 και στην Σοφία Μπερετάνου, καταδίκασε τις διαδικτυακές επιθέσεις κατά της Κατερίνας Νοτοπούλου εξαιτίας της κριτικής της στον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ έστειλε μήνυμα κατά της εσωστρέφειας μπροστά στην κρίση και την περιδίνηση που ζει η Αξιωματική Αντιπολίτευση. Κάλεσε μάλιστα  τον  -τυπικά- ανεξάρτητο πλέον βουλευτή  Παύλο Πολάκη  να ξεκαθαρίσει γιατί από υποστηρικτής  του κ. Κασσελάκη άλλαξε στάση.

ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΑ – ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ  ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΑΟΡΑΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

«Πρόκειται για έναν γερασμένο στόλο οχημάτων, παρωχημένο τεχνολογικά και πολλές φορές επικίνδυνο. Δεν είναι λίγες οι φορές τα τελευταία χρόνια, που έχουμε δει λεωφορεία ακόμα και να αναφλέγονται,  όπως συνέβη πριν από λίγες ημέρες, ευτυχώς χωρίς θύματα… Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία του κόσμου όσον αφορά στα δρομολόγια, καθώς και η πρόσβαση για όλους όσοι αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα ή αναπηρίες... Και όχι μόνον από τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια, αλλά και από τα κλιματιστικά που υπολειτουργούν… Αφού επισήμανε ότι «είναι στη σωστή κατεύθυνση οποιαδήποτε προσπάθεια εκσυγχρονισμού του στόλου των οχημάτων, με οποιαδήποτε χρηματοδοτικά εργαλεία», τόνισε παράλληλα  πως «έρχεται όμως καθυστερημένα  και δεν καλύπτει ολοκληρωτικά τις πολλές ανάγκες του Λεκανοπεδίου τις ανάγκες της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, αλλά κυρίως της πάντα αόρατης Περιφέρειας.»  

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΠΟΥΛΛΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

«Αδιανόητα και απόλυτα καταδικαστέα αυτά τα δείγματα γραφής στα κοινωνικά δίκτυα … Αν μη τι άλλο, δεν οδηγούν σωστή κατεύθυνση, έχω και εγώ προσωπικά δεχθεί στο παρελθόν προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα.. Υπάρχει αυτό στην πολιτική, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να υφίσταται και ένας ελεγκτικός μηχανισμός γιατί το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις….

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

«Παρήχθη πολλή μεγαλύτερη εσωστρέφεια από όση μπορούμε να καταναλώσουμε .Δεν έχουμε χώρο για άλλη. Υπάρχει άμεση ανάγκη να κλείσει η διαδικασία στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 7 Σεπτεμβρίου…Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια, με τον δικό μου τρόπο, να  μην το επιτρέψω».   

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ

«Ο κ. Πολάκης ήταν ο πρώτος υποστηρικτής, εξώφθαλμα και πολύ έντονα, του κ.Κασσελάκη και  καλό είναι να μας πει (σσ στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στις 7 Σεπτεμβρίου) τι και πως άλλαξε στην άποψή του. Σας το λέω εγώ που δεν είμαι υποστηρικτής του κ Κασσελάκη στην διαδικασία, εκείνη την εποχή,  τουλάχιστον στον πρώτο γύρο…Είναι σεβαστή η άποψή του, έχουμε μάθει να συζητάμε στον χώρο της Κεντροαριστεράς».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα