30 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

30 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

Ισκιέρδο: Επιδεινώθηκε η κατάστασή του

Διαβάστε επίσης

Η κατάσταση της υγείας του Χουάν Ισκιέρδο, του ποδοσφαιριστή της Νασιονάλ, ο οποίος εισήχθη στην εντατική μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την Πέμπτη, εν μέσω αγώνα με την Σάο Πάολο, επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν.

Ο 27χρονος αμυντικός παρουσίασε «μια εξέλιξη της εγκεφαλικής βλάβης και μια αύξηση της ενδοκρανιακής πίεσης», ανέφερε η ομάδα που τον παρακολουθεί στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν στο Σάο Πάολο.

«Νοσηλευόμενος από τις 22 Αυγούστου 2024, στις 8:55 μ.μ., ο ασθενής, Χουάν Μανουέλ Ισκιέρδο, υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις την Κυριακή 25 Αυγούστου. Η αξιολόγηση έδειξε εξέλιξη της εγκεφαλικής βλάβης και αύξηση της ενδοκρανιακής πίεσης», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση της Νασιονάλ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο Χουάν παραμένει σε στην μονάδα εντατικής θεραπείας, εξαρτώμενος από μηχανικό αερισμό», προστίθεται στο κείμενο.

Οι θεράποντες ιατροί ανέφεραν ότι ο παίκτης εισήχθη στο νοσοκομείο «λόγω καρδιακής ανακοπής απροσδιόριστης προέλευσης, λόγω αρρυθμίας».

Ο Ισκιέρδο κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του Morumbi Stadium στο 84ο λεπτό του δεύτερου αγώνα του Copa Libertadores για τους «16» της διοργάνωσης με την Σάο Πάολο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα