back to top
32.4 C
Athens
Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

32.4 C
Athens
Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

Ελληνική Λύση: Μνημείο θράσους οι δηλώσεις Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε επίσης

«Μνημείο θράσους», χαρακτηρίζει το κόμμα της Ελληνικής Λύσης, τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

«Είναι εξοργιστικό να μιλά για «λογοδοσία» ο πρωθυπουργός του «σταθμάρχη», του χιονιού, της βροχής, της «micro-mega» φωτιάς, ο οποίος φόρτωνε τα πάντα στον «κακό μας τον καιρό», τονίζει η ανακοίνωση , προσθέτοντας:

«Το να επικαλείται τη «διαφάνεια» ο πρωθυπουργός των απ’ ευθείας αναθέσεων σε ολιγάρχες και ημέτερους, είναι σα να μιλάς για «κλοπιμαία» σε «επαγγελματία κλέφτη».

Είναι προκλητικό να μιλά για «λογοδοσία» αυτός που δε λογοδότησε ποτέ για τα εγκλήματα που διαπράττει καθημερινά εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων».

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ η Ελληνική Λύση κάνει λόγο για αθέτηση κυβερνητικών εξαγγελιών σε υλοποίηση έργων και εμπαιγμό των Μακεδόνων και της Μακεδονίας

«Η κυβέρνηση, που εδώ και πέντε χρόνια όχι μόνο δεν έχει κάνει τίποτα για την Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία, εξαγγέλλει δια στόματος του πρωθυπουργού έργα, τα οποία κυριολεκτικά «δεν υπάρχουν», παρ’ ότι εξαγγέλλονται κάθε χρόνο», τονίζει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

«Η αλήθεια, προσθέτει, είναι ότι η αυτοκτονική επιλογή της Ν.Δ. να εφαρμόσει κυρώσεις κατά της Ρωσίας έχει επιφέρει τεράστιο πλήγμα στην οικονομία και την κοινωνία της Μακεδονίας.

Αυτό που δεν μας είπε ο διαπρύσιος υποστηρικτής των Σκοπιανών Κ. Μητσοτάκης, είναι εάν το όνομα Μακεδονία θα παραδοθεί στους ιστορικούς κληρονόμους του, τους Έλληνες ή εάν και αυτό θα χαθεί κατά τα πρότυπα των «έργων» που εξαγγέλονται».

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα