back to top
28.4 C
Athens
Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

28.4 C
Athens
Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

Ο Βλάχοβιτς οδήγησε τη Γιουβέντους σε νίκη επί της Βερόνα

Διαβάστε επίσης

Με δύο γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς και ένα του Σαβόνα, η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βερόνα με 3-0, στον αγώνα με τον οποίο «έπεσε η αυλαία» της 2ης αγωνιστικής της Serie A.

Η ομάδα του Τορίνο έκανε το δύο στα δύο και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, στο +2 ήδη από τις ομάδες που ισοβαθμούν στη 2η θέση. Ο Βλάχοβιτς άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό, ο Σαβόνα διπλασίασε τα τέρματα των «μπιανκονέρι» στο 39΄ για να ευστοχήσει ο Βλάχοβιτς από το σημείο του πέναλτι στο 53΄.

Με τρεις βαθμούς από την εντός έδρας νίκη της επί της Νάπολι στην πρεμιέρα παρέμεινε η Βερόνα που είχε στην αποστολή τον Γρηγόρη Κάστανο, με τον Κύπριο μέσο να μην αγωνίζεται όμως.

Τον πρώτο της βαθμό πήρε η Κόμο στο “Unipol Domus” , χάρη στην ισοπαλία, 1-1, με την Κάλιαρι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ρομπέρτο Πίκολι στο 44΄, αλλά στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό ο Πάτρικ Κουτρόνε νίκησε την άμυνα της Κάλιαρι.

Οι δύο ομάδες, όσο κι αν προσπάθησαν, δεν κατάφεραν ν’ ανεβάσουν το σκορ. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Κάλιαρι Παντελής Χατζηδιάκος, αν και ήταν στην αποστολή, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία και μάλιστα εντός έδρας για την Κάλιαρι μετά το 0-0 με τη Ρόμα στην πρεμιέρα. Η Κόμο που είχε δύσκολη πρεμιέρα στην έδρα της Γιουβέντους (3-0) έμεινε ικανοποιημένη για τον πρώτο βαθμό της.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα