back to top
31.5 C
Athens
Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

31.5 C
Athens
Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

Στη δημοσιότητα το προεκλογικό σποτ του Χάρη Δούκα – «Μπορείς να φανταστείς την Ελλάδα χωρίς το ΠΑΣΟΚ;»

Διαβάστε επίσης

«Τώρα ήρθε η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις και να κάνουμε το πρώτο βήμα για να δώσουμε ξανά στο ΠΑΣΟΚ αυτόνομη, πλειοψηφική νέα ορμή», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Δούκας στο σποτ που ετοίμασε για την προβολή της υποψηφιότητας του.

Με κεντρικό ερώτημα «αν μπορείς να φανταστείς την Ελλάδα χωρίς ΠΑΣΟΚ», ο Δήμαρχος Αθηναίων ,αναφέρει ότι «το ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε για τα δύσκολα», σημειώνοντας ότι «πρόκειται για ένα μεγάλο λαϊκό κίνημα, το οποίο χάραζε και οφείλει να χαράζει πολιτικές που δίνουν διέξοδο και ελπίδα στους πολλούς».

Ο κ. Δούκας,υπογραμμίζει ότι « είναι χρέος μας να δημιουργήσουμε ένα κίνημα πλειοψηφικό στην κοινωνία, με όραμα και σχέδιο για τη χώρα, που θα έχει στο επίκεντρο τους ανθρώπους και όχι τις αγορές, αλλά για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων χρειάζεται πρώτα να δώσουμε δύναμη στο ΠΑΣΟΚ». Μιλώντας για ένα νέο μοντέλο ηγεσίας, «μακριά από αρχηγικές κι αυτά αυταρχικές αντιλήψεις και συμπεριφορές», τονίζει ότι «τώρα ήρθε η ώρα της υπέρβασης και της νίκης».

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα