back to top
33 C
Athens
Τετάρτη, 28 Αυγούστου, 2024

33 C
Athens
Τετάρτη, 28 Αυγούστου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

“Η καλύτερη απάντηση στην ακρίβεια είναι οι μόνιμες αυξήσεις στο εισόδημα. Είναι οι αυξήσεις των μισθών” είπε ο Πρωθυπουργός ,κατά την εισήγηση του στο υπουργικό συμβούλιο, που βρίσκεται σε εξέλιξη, αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο για σχετικές ανακοινώσεις από το βήμα της ΔΕΘ. Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στη τιμή διέλευσης από τα διόδια στην Αττική Οδό όπου όπως τόνισε από τις 6 Οκτωβρίου θα είναι στα 2 ευρώ και 50 λεπτά.

Κλιμακώνεται η εσωκομματική ένταση στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την επεισοδιακή ανάδειξη του Νίκου Παππά ως επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ,στη θέση του Σωκράτη Φάμελου. Νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι οι Γιάννης Σαρακιώτης, Γιώργος Γαβρήλος και Νίνα Κασιμάτη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει απωλέσει τον έλεγχο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς η πρόταση του «πέρασε» με τις ψήφους 17 από τους 35 βουλευτές της Κ.Ο υποστηρίζουν πηγές προσκείμενες στους 87.

Μήνυμα για εσωκομματική αναμέτρηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής έστειλε σε απάντηση το επιτελείο Κασελάκη. Ο Πρόεδρος έχει πει ότι δεν θα κινήσει εσωκομματικές διαδικασίες, αλλά αν τεθεί επίσημα αίτημα αμφισβήτησης, τότε θα τηρηθεί το καταστατικό,
είπε στο Open η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά.

«Μέχρι χθες δεν ήξερα τίποτα. Είναι μία αδικαιολόγητη πρόταση επιζήμια για τον ΣΥΡΙΖΑ. Από την πρώτη ημέρα μέχρι και χθες έκανα τα πάντα για να μην αμφισβητείται η ηγεσία του προέδρου», σημείωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ ο Σωκράτης Φάμελλος ,διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι είχε ενημερωθεί εγκαίρως για την καθαίρεση του από τη θέση του.

Συνάντηση με τον τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν θα έχει αύριο στις Βρυξέλλες, ο Γιώργος Γεραπετρίτης, στο περιθώριο του άτυπου συμβουλίου των υπουργών εξωτερικών της ΕΕ . Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές επί τάπητος θα τεθούν μεταξύ άλλων, οι ευρωτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Σε ισχύ από σήμερα και έως τις 15 Οκτωβρίου το «καλάθι του μαθητή», που περιλαμβάνει όλα τα σχολικά είδη. Περισσότερα στην ιστοσελίδα του σταθμού μας athina984.gr.

Με ειδικό πλοίο η περισυλλογή των νεκρών ψαριών στον Παγασητικό. Έκτακτη σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας σήμερα για τα επόμενα βήματα. Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας γνωστοποίησε ότι είχε έγκαιρα προειδοποιήσει για τα πιθανά προβλήματα στον Παγασητικό
και λοιδορρήθηκε.

Για το ζήτημα η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Βόλου διέταξε αυτεπάγγελτη προκαταρκτική έρευνα να διερευνηθεί η ποιότητα των υδάτων στον Παγασητικό και οι πιθανές αιτίες θανάτου των ψαριών στις παραλίες της Μαγνησίας.

”Έχουμε αποθέματα για τέσσερα χρόνια σε περίπτωση που συνεχιστούν οι συνθήκες ανομβρίας των τελευταίων δύο ετών. Τώρα συζητάμε το θέμα για να μην φτάσουμε στο σημείο της δεκαετίας του 1980 που υπήρξε το έργο του Έυηνου, δήλωσε στον Αθήνα 9,84 ο Δρ. Πέτρος
Βαρελίδης, Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ,αναφερόμενος στο θέμα της λειψυδρίας .

Συνεχίζεται το 14ο Athens Open Air Film Festival με μια προβολή στους Κήπους της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής. Λεπτομέρειες από την Βάσια Μπακετέα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόψε η Τελετή Έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Οι εκδηλώσεις και τα δρώμενα που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές θα λάβουν χώρα στη Λεωφόρο Ηλυσίων Πεδίων και την Πλας ντε λε Κονκόρντ της γαλλικής πρωτεύουσας. Η ελληνική αποστολή συμμετέχει με 37 αθλητές και αθλήτριες.

ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος σήμερα ο καιρός στην Αττική, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά και τα βόρεια. H θερμοκρασία φτάνει έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα