back to top
23.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

23.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Α. Γραμματικογιάννης: Τον Οκτώβριο τα θεμέλια του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου

Διαβάστε επίσης

Στα επόμενα βήματα, μετά και την αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών του Δήμου Αθηναίων, Ανδρέας Γραμματικογιάννης.

«Σταδιακά θα βλέπουμε το έργο να παίρνει σάρκα και οστά. Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να επιταχύνουμε το έργο έτσι ώστε να καλύψουμε τις καθυστερήσεις που έχουν γίνει» τόνισε και πρόσθεσε: «Μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται να τελειώσουν οι εκσκαφές και ο καθαρισμός του χώρου από την κοινοπραξία, καθώς και οι απαλλοτριώσεις στην περιοχή του Βοτανικού. Οι εργασίες στο οικόπεδο έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά προβλέπεται να ολοκληρωθούν πλήρως μέσα στον επόμενο μήνα».

Όπως εκτίμησε ο κ. Γραμματικογιάννης  μετά την ολοκλήρωση αυτών των εργασιών, η κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου θα ξεκινήσει, με τα θεμέλια του γηπέδου να μπαίνουν μέσα στον Οκτώβριο.  «Μέσα στο Σεπτέμβριο θα αρχίσουν οι αρχικές διαδικασίες σκυρόδεσης και στη συνέχεια η θεμελιοποίηση του γηπέδου, η οποία μπορεί να ξεκινήσει πριν το τέλος Οκτωβρίου».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα