back to top
26.6 C
Athens
Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024

26.6 C
Athens
Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024

Άνετη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στην Ιρλανδία

Διαβάστε επίσης

O ΠΑΟΚ έβγαλε την υποχρέωση στην Ιρλανδία, καθώς μετά το 4-0 κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς στη Θεσσαλονίκη νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι με 2-0 και με τον τρόπο αυτό εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Europa League.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε κάποιες φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 5’ σε διαγώνιο σουτ του Ντεσπόντοφ, ο Πελς έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο γκολκίπερ της Σάμροκ κράτησε όρθια την ομάδα του σε διαδοχικά σουτ των Τσισουντάλι και Οζντόεφ. Στο 20’ σε μακρινό σουτ του Μουργκ, η μπάλα έφυγε άουτ. Οι Θεσσαλονικείς έγιναν απειλητικοί στο 36΄ αλλά το φάουλ του Ντεσπόντοφ, απέκρουσε ο Πελς.

Στην επανάληψη οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Στο 49’ σουτ του Τάουελ έφυγε άουτ, ενώ στο 53’ φάουλ του Κάβανο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κοτάρσκι.

Το 0-1 σημειώθηκε στο 64’. Ο Ζίβκοβιτς βγήκε τετ α τετ με το τέρμα αλλά νικήθηκε από τον Πελς με τον Σέρβο να στρώνει στη συνέχεια στον Οζντόεφ και αυτός να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 75’ η eλληνική ομάδα διπλασίασε τα τέρματά της με σουτ του Ντεσπόντοφ, μετά από πάσα του Σβαμπ. Στο 91′ ο Ντεσπόντοφ δεν κατάφερε να νικήσει τον Πελς.

Οι συνθέσεις:

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ: Πελς, Κλίρι, Λόπες, Κάβανο (65’ Γκρέις), Τάουελ, ΜακΈνεφ, Ο’Νιλ (65’ Κ. Νούναν), Ο’Σάλιβαν Μπερνς (65’ Φαρούντζια), Μπάιρν (65’ Μαντρόιου), ΜακΝάλτι (65’ Μπιουρκ).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Γιόνι, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα (76’ Σοάρες), Καμαρά, Οζντόεφ (71’ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (71’ Τάισον), Ζίβκοβιτς (71’ Κωνστντέλιας), Τισουντάλι (71’ Τσάλοφ).

 

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα