back to top
23.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

23.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Π. Παπαγεωργίου: Δεν μπορούν να εξωραϊστούν τα αποτελέσματα της πολιτικής της ΝΔ με όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε επίσης

Τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον Σωκράτη Φάμελλο να θέτει ξεκάθαρα θέμα ηγεσίας, τον Παύλο Πολάκη σε τροχιά ολικής επαναφοράς να δηλώνει δικαιωμένος μετά την διαγραφή της Αθηνάς Λινού και την Όλγα Γεροβασίλη να πετά το γάντι στον Στέφανο Κασσελάκη ζητώντας ξανά εκλογές  προκειμένου να επαναβεβαιώσει την ηγεσία του, σχολίασε στον Αθήνα 984, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Παυσανίας Παπαγεωργίου. Παράλληλα, δεν απέκλεισε δυνατότητα συμπόρευσης με το ΠΑΣΟΚ με πρώτο βήμα τη διερεύνηση συνεργασίας σε επίπεδο κοινοβουλευτικού έργου. 

ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΑΜΕΛΛΟΥ ΟΤΙ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

«Όσα συμβαίνουν και ειπώθηκαν μετά τις πρόσφατες έντονες εξελίξεις, είναι προτάσεις που ίσως συμβάλλουν σε μια καλύτερη συνέχεια στην αξιωματική αντιπολίτευση. Φέρουν όμως και συναισθηματική φόρτιση. Σταδιακά, θα καταλήξουμε στο κατά πόσο αυτές οι προτάσεις οδηγούν σε καλύτερη λειτουργία ή αν πρέπει να επιτευχθεί η συγκρότηση μιας ομάδας η οποία θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητές της».

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ

«Η Όλγα Γεροβασίλη εξέφρασε σθεναρά και τίμια την δική της πρόταση ως προς αυτό που θα μπορούσε να είναι η λύση μπροστά στην εσωστρέφεια. Δεν γνωρίζω αν κάποιο συλλογικό όργανο θα ενστερνιστεί τη θέση της, που θα συζητηθεί πάντως και σε επίπεδο ηγεσίας,  ακόμη δεν υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν  να εξωραϊστούν, ούτε να ξεχαστούν τα αποτελέσματα της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας για την ακρίβεια. Δεν πείθει πλέον κανέναν. Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα. Τα προβλήματα του κόσμου αυξάνονται και οι εξαγγελίες δεν αρκούν, αφού δεν μπορούν να τις υλοποιήσουν στην πενταετία που κυβερνούν. Προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από τη φασαρία και τη συζήτηση για όσα συμβαίνουν στο χώρο της Αντιπολίτευσης.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

«Αρχικά, να διερευνηθεί η δυνατότητα σύμπραξης, κριτικής και άσκησης εποικοδομητικού έργου στη Βουλή. Οι εξελίξεις θα κριθούν από τα εκλογικά αποτελέσματα στον όμορο αυτό χώρο και τα μηνύματα της κοινωνίας. Είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε συζήτηση για κοινές πολιτικές και δράσεις που θα φέρουν πιο κοντά χώρους και ανθρώπους με ζητούμενο μια καλύτερη ημέρα στο Κέντρο, στην Αριστερά και γενικότερα στις κοινωνικές πολιτικές».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα