back to top
29.7 C
Athens
Πέμπτη, 29 Αυγούστου, 2024

29.7 C
Athens
Πέμπτη, 29 Αυγούστου, 2024

Στις 9 Σεπτεμβρίου παρουσιάζει ο Π. Γερουλάνος το σχέδιο για την Αναγέννηση της Ελλάδας

Διαβάστε επίσης

Στη Θεσσαλονίκη στις 9 Σεπτεμβρίου παρουσιάζει ο Παύλος Γερουλάνος το σχέδιο του για την “Αναγέννηση της Ελλάδας” ενώ επίκειται η διαδικτιακή παρουσίαση, στις 3 Σεπτεμβρίου, της πρότασης του για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ .

Η παρουσίαση στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί  σε ανοιχτή εκδήλωση (Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης, στις 8 μ.μ.)  και θα αφορά στο σχέδιό του για την Αναγέννηση της Ελλάδας, μέσα από ριζικές μεταρρυθμίσεις στο διοικητικό και παραγωγικό μοντέλο της χώρας. Με πολιτικό τρίπτυχο, που ενώνει το παρελθόν με το μέλλον της πολιτικής πρότασης του ΠΑΣΟΚ, το «Δίκαιη Κοινωνία – Πατριωτική Οικονομία – Ισχυρή Ελλάδα», ο Παύλος Γερουλάνος θα μιλήσει συγκεκριμένα για το πώς μέσα από το τέλος του υπερσυγκεντρωτικού κεντρικού κράτους, η εξουσία και η ευημερία στην Ελλάδα θα γίνει υπόθεση όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων και όχι λίγων. Κάθε εργαζόμενου, κάθε επιχειρηματία, εμπόρου, βιοτέχνη, κάθε υπαλλήλου, κάθε αγρότη και κτηνοτρόφου, κάθε νέου και νέας, κάθε συνταξιούχου, κάθε πολίτη, σε κάθε γωνιά της χώρας.

Το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου ο Παύλος Γερουλάνος θα έχει συναντήσεις με δημάρχους, αυτοδιοικητικά στελέχη και εκπροσώπους φορέων του νομού Θεσσαλονίκης, ενώ το διήμερο μετά την ομιλία του θα περιοδεύσει σε νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα