27.5 C
Athens
Πέμπτη, 29 Αυγούστου, 2024

27.5 C
Athens
Πέμπτη, 29 Αυγούστου, 2024

Βραδιά ανατροπής για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Λανς

Διαβάστε επίσης

Η πρώτη μεγάλη πρόκληση της σεζόν για τον Παναθηναϊκό είναι μπροστά! Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο φιλοξενεί τη Λανς στο ΟΑΚΑ (21.00, Cosmote TV), θέλοντας να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 από το πρώτο ματς στη Γαλλία.

Στόχος, η ανατροπή και η πρόκριση στη League Phase του Conference League, ώστε να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία.

Οι κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου αναμένονται κατάμεστες και με την ορμή 60 χιλιάδων οπαδών του, το «τριφύλλι» θέλει να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο της γαλλικής ομάδας.

Σε αυτή τη μάχη, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γερεμέγεφ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση. Εκεί όπου έδωσε και το παρών ο Γιάννης Αλαφούζος, δίνοντας το στίγμα του και δείχνοντας στην ομάδα πως την στηρίζει στο έπακρο, με στόχο τη μεγάλη πρόκριση.

Την ίδια ώρα, άλλες απουσίες δεν υπάρχουν, με τον Αλόνσο να επιλέγει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με όλα τα άπλα διαθέσιμα.

H Λανς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στο πρώτο μέρος του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν καλύτερη, βρήκε δύο γκολ αλλά στη συνέχεια πληγώθηκε από την αποβολή του Μεντίνα και είδε τον Ιωαννίδη να μειώνει στο τελικό 2-1. Οι Γάλλοι είναι ένα σύνολο με πολύ γρήγορη κυκλοφορία και transition, ιδιαίτερα επικίνδυνη και με αρκετούς αυτοματισμούς μέσα στο γήπεδο.

Ασφαλώς, έχει ζητήματα στην άμυνα, τα οποία… μεγαλώνουν στη ρεβάνς λόγω της απουσίας του βασικού διδύμου στα στόπερ. Διότι λείπει ο τιμωρημένος Μεντίνα και ο «βράχος» Κέβιν Ντάνσο, ο οποίος αποχώρησε και πήρε μεταγραφή στη Ρόμα.

Διαιτητής είναι ο Ισπανός, Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ντιέγκο Μπαρμπέρο, Μιγκέλ Μαρτίνεθ, ενώ τέταρτος ο Σεσάρ Σότο Γκράντο. Στο VAR oι Αλεχάντρο Ερνάντεθ και Αλεχάντρο Μουνίθ Ρουίθ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:
Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς – Αράο, Τσέριν – Τετέ, Μπακασέτας, Πελίστρι – Ιωαννίδης.

Λανς (Γουίλ Στιλ): Σαμπά – Γκραντίτ, Σαρ, Κουσάνοφ – Αγκιλάρ, Τόμασον, Ντιούφ, Φρανκόφσκι – Ντα Κόστα – Σοτοκά, Σαΐντ.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα