back to top
21.4 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

21.4 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Ισχυρή καταιγίδα με κεραυνούς έπληξε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι κυρίως το κέντρο και τα νότια προάστια της Αττικής.

Αρκετοί δρόμοι πλημμύρισαν στα νότια προάστια από την έντονη βροχόπτωση. Στη συμβολή της Ποσειδώνος με την Καλαμακίου έχει πλημμυρίσει το οδόστρωμα και οι τρεις λωρίδες γίνονται μία, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τα ηπειρωτικά, το Ιόνιο, το Βόρειο Αιγαίο και την Κρήτη. Στην Πελοπόννησο και στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι χτύπησε το 112 στην Πελοπόννησο. Οι πολίτες καλούνται να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους κατά την διάρκεια των φαινομένων.

Τέσσερις χειροβομβίδες, ένα περίστροφο με 5 φυσίγγια και ένα γκλοπ, περιείχε η τσάντα των δύο επιβαινόντων μοτοσικλέτας, που εγκατέλειψαν στην οδό Αναπαύσεως και Πλάτωνος στο Κερατσίνι, όταν δεν σταμάτησαν σε σήμα της ομάδας ΔΙΑΣ για έλεγχο και διέφυγαν. Η αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό τους, ενώ νωρίτερα είχε εντοπιστεί μια εγκαταλελειμμένη μοτοσικλέτα στην περιοχή αναζήτησης που τελικά δεν ανήκει στους δύο επιβαίνοντες. Στο σημείο όπου οι άγνωστοι εγκατέλειψαν την τσάντα κατέφθασε ομάδα της εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία στους περιμετρικούς δρόμους για λόγους ασφαλείας.

Στο Ρέθυμνο άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες της αστυνομίας και του λιμενικού για τον εντοπισμό της 65χρονης με καταγωγή από την Γερμανία η οποία αγνοείται από χθες το μεσημέρι στην περιοχή μεταξύ Πρασονησιού και Τριόπετρας. Ο σύζυγός της ειδοποίησε τις αρχές.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για έναν μήνα κηρύχθηκε ο δήμος Βόλου για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από θαλάσσια ρύπανση με τα χιλιάδες νεκρά ψάρια στον Παγασητικό κόλπο. Αύριο το πολύ τη Δευτέρα θα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η αποκομιδή των νεκρών ψαριών, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα.

Στην πρόσληψη 15 γιατρών και νοσηλευτών προχωρά ο δήμος Αθηναίων με στόχο την κάλυψη κομβικών θέσεων στα δημοτικά ιατρεία. Παράλληλα, με 15 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων ενισχύονται η Γενική Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων και η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Όλες οι λεπτομέρειες στον ιστότοπο του σταθμού μας www.athina984.gr.

Θερμά συγχαρητήρια στην Χριστίνα Γκέντζου απευθύνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μέσω ανάρτησής της στην πλατφόρμα «X». Η Χριστίνα Γκέντζου κατέκτησε, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 65κ (Κ44) στο Τάε Κβον Ντο. Συγχαρητήρια στην Χριστίνα Γκέντζου και από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με 3 αγώνες ανοίγει σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στις 7 και μισή παίζουν Λαμία- Ολυμπιακός, στις 8 Άρης – Αστέρας Τρίπολης και στις 10 Παναιτωλικός- Πανσερραϊκός.

ΚΑΙΡΟΣ

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές σήμερα στην Αττική. Θερμοκρασία από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
24 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα