back to top
20.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

20.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 17:00

Διαβάστε επίσης

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα: Σύμφωνα με τα ανανεωμένα  δεδομένα της ΕΜΥ στην Πελοπόννησο τα φαινόμενα αναμένονται ιδιαίτερα ισχυρά.. Προειδοποιητικό μήνυμα έλαβαν μέσω του 112 οι κάτοικοι της περιοχής. Πριν από λίγο χαλαζόπτωση έπληξε περιοχές των Δήμων Μεσσήνης και Πύλου – Νέστορος. Αναφέρονται και διακοπές ηλεκτροδότησης..  Έντονα καιρικά φαινόμενα με πιθανές χαλαζοπτώσεις και κατά τόπους ισχυρούς ανέμους αναμένονται τις  επόμενες ώρες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης, το Ιόνιο και το Βόρειο Αιγαίο . 

Στην Αττική, εξαιτίας της καταιγίδας  το μεσημέρι, αρκετοί δρόμοι πλημμύρισαν στο κέντρο της Αθήνας και τα νότια προάστια,κυρίως στην  Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά καθώς και επί της οδού Δαβάκη από τη συμβολή με την Χρυσοστόμου Σμύρνης. 

Εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό  δύο ατόμων οι οποίοι κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου, στο Κερασίνι, εγκατέλειψαν την μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν και τράπηκαν σε φυγή.. Στο δίκυκλο όχημα εντοπίστηκαν   4εις  χειροβομβίδες, ένα περίστροφο με 5 φυσίγγια και ένα γκλοπ.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για έναν μήνα κηρύχθηκε ο δήμος Βόλου για τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από θαλάσσια ρύπανση με τα χιλιάδες νεκρά ψάρια στον Παγασητικό κόλπο. Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, εντός των επόμενων 24ωρων θα ολοκληρωθεί η αποκομιδή των νεκρών ψαριών.  

Στην πρόσληψη 15 γιατρών και νοσηλευτών προχωρά ο δήμος Αθηναίων με στόχο την κάλυψη κομβικών θέσεων στα δημοτικά ιατρεία. Παράλληλα, με 15 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων ενισχύονται η Γενική Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων και η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Όλες οι λεπτομέρειες στον ιστότοπο του σταθμού μας 3w. Athina984.gr  

Στο Ρέθυμνο άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες της αστυνομίας και του λιμενικού για τον εντοπισμό 65χρονης Γερμανίδας, η οποία αγνοείται από χθες το μεσημέρι στην περιοχή μεταξύ Πρασονησιού και Τριόπετρας. 

Περισσότερους από 66.000 Ρώσους στρατιώτες, που σκοτώθηκαν από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022, ταυτοποίησε ο ανεξάρτητος ρωσικός ιστότοπος Mediazona σε συνεργασία με τη ρωσική υπηρεσία του BBC 

Η Χριστίνα Γκέντζου κατέκτησε, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 65κ (Κ44) στο Τάε Κβον Ντο. Την πρωταθλήτρια συνεχάρησαν η Πρόεδος τη Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός. .  

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ και στην 3η αγωνιστική της  Σούπερ Λιγκ.  

Στις 7 και μισή παίζουν Λαμία- Ολυμπιακός. Οι αρχές απαγόρευσαν την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού.   

στις 8 Άρης – Αστέρας Τρίπολης και στις 10 Παναιτωλικός- Πανσερραϊκός. 

ΚΑΙΡΟΣ 

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες  κατά τόπους ισχυρές σήμερα στην Αττική.  Αύριο, τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
 

27 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα