back to top
24.9 C
Athens
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2024

24.9 C
Athens
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2024

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-2: Αλώβητος με Μαντί

Διαβάστε επίσης

Σε αγώνα θρίλερ στο τέλος ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με χρυσό γκολ από τον Μαντί Καμαρά και παρέμεινε χωρίς απώλειες στην κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό.

Δραματικό παιχνίδι στο Περιστέρι, ειδικά στο φινάλε, καθώς ο ΠΑΟΚ με κεφαλιά του Μαντί Καμαρά στις καθυστερήσεις πήρε σπουδαίο τρίποντο επί του Ατρόμητου (2-1) που είχε ισοφαρίσει μερικά λεπτά νωρίτερα με πέναλτι του Ουάρντα. Οι Θεσσαλονικείς πέρασαν από μία δύσκολη έδρα και έναν καλό αντίπαλο, βρίσκοντας τον τρόπο να αντιδράσουν όταν βρέθηκαν σε δύσκολη θέση. Κι έτσι παρέμεινε χωρίς απώλειες στην κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό. Φωνές για τη διαιτησία και από τις δύο ομάδες.

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε φάσεις στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά ο Κοτάρσκι εξουδετέρωσε τα σουτ του Μίχορλ και του Ουάρντα, ενώ στο 18′ ένα σουτ του Καρλίτος πέρασε λίγο άουτ.

Σταδιακά ο ΠΑΟΚ που δεν είχε Τάισον και Τόμας άρχισε να ξεμουδιάζει και να κάνει κάποιες καλές μεταβάσεις, χωρίς να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Με κυνικό τρόπο ωστόσο μπόρεσε να πάει στην ανάπαυλα μπροστά στο σκορ, μετά από το γκολ του Ζίβκοβιτς στις καθυστερήσεις. Σκόραρε με κεφαλιά από κοντά, καθώς το πρώτο του σουτ μετά το γύρισμα του Σορετίρε κόπηκε από τον Τσακμάκη.

Χωρίς καλό ρυθμό άρχισε το παιχνίδι στο β΄ μέρος, ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο και κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Ζίβκοβιτς στο 66′, όμως ο VAR ενημέρωσε τον διαιτητή για φάουλ του Μπάμπα στον Μουντέ στο ξεκίνημα της φάσης και ο Ζαμπαλάς συμφώνησε ξαναβλέποντας τη φάση. Στο 82′ ο Κοσέλεφ έδιωξε με διπλή προσπάθεια ο σουτ του Μαντί Καμαρά για να γίνει στην επόμενη φάση το πέναλτι για τον Ατρόμητο.

Από τη σέντρα του Ουάρντα ο Ότο άπλωσε το χέρι του και βρήκε την μπάλα, ο Ζαμπαλάς υπέδειξε την παράβαση (παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για φάουλ στην αρχή της φάσης). Στο 86′ ο Αμρ Ουάρντα εκτέλεσε στη γωνία και παρά την προσπάθεια του Κοτάρσκι ισοφάρισε.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ κέρδισε φάουλ, ο Ντεσπόντοφ το εκτέλεσε, ο Μπάμπα έπεσε στον Φαν Βερτ και ο Μσντί Καμαρά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Μικρογραφία

Ατρόμητος –ΠΑΟΚ 1-2

Γήπεδο: Περιστερίου

Σκόρερ: 86′ Ουάρντα πεν. – 45’+1′ Ζίβκοβιτς,90’+1’Καμαρά

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Κίτρινες: 43’ Μπάκου, 83′ Ουεντραόγκο, 89′ Γιουμπιτάνα, 90’+3’Ουάρντα – 69′ Μπάμπα, 83′ Κεντζιόρα, 85′ Ζίβκοβιτς, 90’+5’Τισουντάλι

Συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κοσέλεφ, Μουντές, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλες (65′ Βρακάς), Μπάκου (74′ Γιουμπιτάνα), Μίχορλ, Ουάρντα, Καρλίτος (66′ Φαν Βερτ)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73′ Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (87′ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (73′ Μουργκ), Τσάλοφ (73′ Τισουντάλι)

Σ. Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα