back to top
26.6 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

26.6 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Έγινε ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια

Διαβάστε επίσης

Ανατροπή με τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της εκλεκτής της καρδιάς του, Μαράια, στη Μεσσηνία, καθώς, όπως φαίνεται, το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο θρησκευτικός γάμος πραγματοποιήθηκε στο Costa Navarino, ενώ το απόγευμα έγινε η δεξίωση.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε μάλιστα διπλή τελετή σε παραλία του Costa Navarino καθώς ο Γιάννης είναι ορθόδοξος και η Μαράια καθολική.

Στην τελετή του glamour γάμου δίνουν το παρόν 200 περίπου καλεσμένοι και 30 VIP από τον αθλητικό χώρο ενώ το βράδυ του Σαββάτου έφτασε στη Μεσσηνία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, για να παραβρεθούν σήμερα στον γάμο.

Ακόμη, εκεί βρίσκονται ο Βασίλης Σπανούλης με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους και ο Ολυμπιονίκης, Εμμανουήλ Καραλής.

Από χθες βρίσκεται στη Μεσσηνία και ο Λεμπρόν Τζέιμς, καθώς το αεροπλάνο του προσγειώθηκε το μεσημέρι στο Άκτιο. Ο ίδιος, αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του Γιάννη, ενώ παρούσα είναι και η Σερένα Ουίλιαμς.

Από την Παρασκευή βρίσκεται στην Μεσσηνία και ένας από τους καλύτερους φίλους και συμπαίκτες του Γιάννη στο Μιλγουόκι, ο Κρις Μίντλετον, που θα είναι και κουμπάρος στον γάμο και «πιάστηκε» το απόγευμα να κάνει τις βόλτες τους στην Πύλο παρέα με τους πρώην συμπαίκτες του Γουέσλι Μάθιους και Τζρου Χόλιντεϊ.

Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, το ζευγάρι ενδέχεται να ξεναγήσει τους VIP καλεσμένους στην Πύλο.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν από την Παρασκευή όπου πραγματοποιήθηκε το «White Party» στο ξενοδοχείο «W», όπου όλοι οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι στα λευκά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέφθασε με την Μαράια από τον όρμο του Ναβαρίνου με ένα σκάφος, με το τοπίο να δημιουργεί μια μαγευτική εικόνα ενώ έπεσαν πυροτεχνήματα.

Το Σάββατο ακολούθησε το «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα την πατρίδα του 29χρονου μπασκετμπολίστα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα