24.9 C
Athens
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2024

24.9 C
Athens
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2024

Athens Kallithea – Παναθηναϊκός 2-2: Τον έσωσε ο Τετέ

Διαβάστε επίσης

Με γκολ του Τετέ στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός πήρε το βαθμό από την Athens Kallithea για την τρίτη αγωνιστική της Super League.

H Athens Kallithea μπήκε καλύτερα στον αγώνα και πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ντεμέτριους πήρε μέτρα από τα αριστερά, γύρισε στο δεύτερο δοκάρι στον Μουτίνιο, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0.

O Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα στο γκολ που δέχτηκε. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και κακή έξοδο του Mπερναμπέ, ο Γέντβαϊ πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής και με μία δεύτερη κεφαλιά ο Τζούριτσιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Παρά την ισοφάριση που δέχτηκε η Athens Kallithea πήρε ξανά το προβάδισμα, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να σκοράρει στο ντεμπούτο του. Ο Ουλντρίκις από τα αριστερά, έσπασε στον Μουτίνιο, ο οποίος ξεκίνησε τη φάση, και εκείνος με τη σειρά του είδε τον Βαλμπουενά, που με προβολή πέτυχε το γκολ της νίκης.

Σκόρερ: 28’ Μουτίνιο, 80’ Βαλμπουενά – 32’ Τζούρισιτς, 90+2′ Τετέ

Γήπεδο: «Α. Νικολαΐδης»

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Κίτρινες: Μιρέν, Τζούρισιτς, Γέντβαϊ, Πασαλίδης

ATHENS KALLITHEA (Μάσιμο Ντονάτι / 5-4-1): Μπαραγκάν, Μανθάτης, Πασαλίδης (71’ Τσιβελεκίδης), Ισιμά Μιρέν, Μότοκ, Χάνουσεκ, Ντεμέτριους (71’ Βαλμπουενά), Ντιμπά (76’ Μερκάτι), Μουτίνιο, Ματίγια (86’ Μουστακόπουλος), Ουλντρίκις (87’ Ματίγεβιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο / 4-2-3-1): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (46’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς (58’ Μαξ), Αράο, Τσέριν (83’ Σπόραρ), Τζούρισιτς (67’ Μπακασέτας), Μαντσίνι (58’ Πελίστρι), Τετέ, Ιωαννίδης.

Σ. Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα