back to top
31.7 C
Athens
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2024

31.7 C
Athens
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2024

Ν. Γιαννακοπούλου: Ο Ανδρουλάκης διοικεί και παίρνει τις αποφάσεις με δυο κολλητούς του

Διαβάστε επίσης

Κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, άσκησε η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος, Νάντια Γιαννακοπούλου. Mιλώντας στον Αθήνα 9.84 κα στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο τόνισε, μεταξύ άλλων: «Ο Νίκος Ανδρουλάκης διοικεί με δύο κολλητούς του, το κόμμα επιτέλους οφείλει να λειτουργήσει θεσμικά και δημοκρατικά. Πρέπει να ανακτήσουμε την αμφίδρομη σχέση που έχουμε με το κόμμα και τα όργανά μας, γιατί πως αλλιώς θα περάσουμε το μήνυμά μας όταν υπάρχει μια περίκλειστη ηγεσία με δυο τρία στελέχη τα οποία αποφασίζουν.

Χάσαμε την ευκαιρία μας στις ευρωεκλογές

«Το ΠΑΣΟΚ έχασε την ευκαιρία στις ευρωεκλογές, χάσαμε και αυτό δεν μπορούμε να το ωραιοποιήσουμε. Δεν πετύχαμε, ο κόσμος προτίμησε την αποχή. Θολώσαμε το στίγμα μας, δεν δείξαμε ένα όραμα για να εμπνεύσουμε τον κόσμο. Μέχρι στιγμής, αυτό που έχει πει η ηγεσία μας, είναι ότι όλα καλά τα κάναμε και πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με το 12- 13%. Αν δεν καταλαβαίνουμε τι έφταιξε και τί συνέβη, τότε δεν μπορούμε να προσφέρουμε αυτό που χρειάζεται η χώρα. Αν μας αρκεί ένα κόμμα μικρό, φοβικό, συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι ο ιστορικός ρόλος και η ευθύνη του ΠΑΣΟΚ».

Όποιος και αν εκλεγεί θα είμαι στην πρώτη γραμμή

«Θα συμπορευτούμε, όπως οφείλουμε να συμπορευτούμε, όλοι μαζί, αυτή είναι η αρχή της Δημοκρατίας. Θα είμαι πάντα παρούσα όπως ήμουν πάντα, θα παλεύω όχι για τις θέσεις- καρέκλες, αλλά για τα πιστεύω μου. Μπήκα στη διαδικασία για να έχει άλλη, νέα πορεία το ΠΑΣΟΚ, όχι για να γίνω πρόεδρος, αλλά για να γίνει η αλλαγή. Θέλω να είμαι χρήσιμη κι όχι ευχάριστη. Έτσι βλέπω το ρόλο μου στην πολιτική».

Τέλος, ερωτηθείσα αν το ΠΑΣΟΚ θα δεχτεί πίσω πρώην μέλη του, που μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Γιαννακοπούλου τόνισε:

«Όποιος πιστεύει στις θέσεις, στην πορεία, στην ιστορία, στο όραμα του ΠΑΣΟΚ είναι καλοδεχούμενος. Υπάρχει, όμως κόκκινη γραμμή… σε καμία περίπτωση δεν μιλάω για στελέχη που την κρίσιμη ώρα έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και πήραν θέσεις στο ΣΥΡΙΖΑ ή άλλου. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με κανέναν, αλλά οι αξίες μας είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν μπορούμε να μπούμε σε deals με τον οποιοδήποτε.
Δεν υπάρχει θέση για τυχοδιωκτισμούς. Εμείς θέλουμε να πάμε μπροστά και να δώσουμε εναλλακτική πρόταση συγκυβέρνησης απέναντι στον κ. Μητσοτάκη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα