back to top
22.4 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

22.4 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Γ. Σαρακιώτης: Να αφήσουμε τον Στέφανο Κασσελάκη να ξεδιπλώσει το όραμά του για τον ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε επίσης

«Υπάρχουν εσωκομματικά προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ, είχαμε και στο παρελθόν αλλά τα ξεπεράσαμε και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα», δήλωσε στον Αθήνα 9,84 και στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης.

«Παράγουμε κοινοβουλευτικό έργο το οποίο πολλές φορές εμείς οι ίδιοι το υποτιμούμε και το υπονομεύουμε μιλώντας διαρκώς για τα εσωκομματικά μας προβλήματα. Σαφώς και υπάρχουν εσωκομματικά ζητήματα τα οποία έχουν λάβει μεγάλο χώρο στη δημόσια συζήτηση. Όμως, θα έπρεπε να ασχολούμαστε με τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους και όχι με τα του οίκου μας», παραδέχτηκε, παρέχοντας παράλληλα στήριξη στον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

 

«Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντά διαρκώς εμπόδια»

«Υπάρχει ένας πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν έχει συμπληρώσει ούτε ένα χρόνο στην προεδρία του κόμματος, στη διάρκεια του οποίου είχε διαρκώς εμπόδια και έπρεπε να διαχειριστεί και εσωκομματικές εντάσεις. Δεν έχει δοθεί στον Στέφανο Κασσελάκη χρόνος να ξεδιπλώσει το σχέδιο και το όραμά του για την παράταξη. Θεωρώ άδικο να κρίνεται από τον καθένα σε τόσο σύντομο χρονικό διάσημα. Οφείλουμε να δώσουμε χρόνο στον πρόεδρο που εξελέγη με δημοκρατικές διαδικασίες και να εστιάσουμε στην επίλυση των ζητημάτων της καθημερινότητας που απασχολούν τους πολίτες».

«Να σταματήσουν οι εσωκομματικές εντάσεις»

«Πρέπει να σταματήσουν οι εσωκομματικές εντάσεις και να κάνουμε αυτό που πρέπει, να ασκήσουμε αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν υπάρχει διάθεση για στήσιμο μιας ακόμη κάλπης, ο κόσμος έχει κουραστεί . Θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να αφουγκράζεται τα προβλήματά του και να προτείνει λύσεις».

«Αναλωνόμαστε σε κόντρες και έριδες»

«Ο πρωθυπουργός αποδεικνύει ότι δεν έχει την παραμικρή αντίληψη του τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία, όταν χαρακτηρίζει ”μύθο” την ακρίβεια. Από την άλλη πλευρά, όταν εμείς αναλωνόμαστε σε εσωκομματικές κόντρες και έριδες δεν μπορούμε να περάσουμε στην κοινωνία το μήνυμα ότι αποτελούμε αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση. Όμως, είμαι βέβαιος ότι με την εξομάλυνση στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ και έχοντας τις προτάσεις μας στην προμετωπίδα του δημόσιου λόγου μας, όλα θα είναι καλύτερα για το μέλλον του κόμματος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα