back to top
31.8 C
Athens
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024

31.8 C
Athens
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024

Λεβαδειακός: «Κλείσαμε ραντεβού σε οφθαλμίατρο»!

Διαβάστε επίσης

Με ειρωνικό τρόπο σχολιάζει η ΠΑΕ Λεβαδειακός τον ισχυρισμό του Γάλλου αρχιδιαιτητή Λανουά ότι η μπάλα χτύπησε πρώτα στον μηρό του Μουκουντί κι έπειτα στο χέρι του, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Οι Βοιωτοί διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στη φάση όπου ο Μουκουντί σταμάτησε με το χέρι την μπάλα στο σουτ του Όζμπολτ, έπειτα το λάθος του Στρακόσια.

Ο Στεφάν Λανουά ανέφερε πως δεν υπάρχει παράβαση, καθώς η μπάλα χτύπησε πρώτα στον μηρό του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, ενώ και το χέρι βρίσκεται σε φυσιολογική θέση, ισχυρισμός που έφερε την αντίδραση της ΠΑΕ ΛΕβαδειακός, δίνοντας και το βίντεο της επίμαχης φάσης

Η ανακοίνωση των Βοιωτών αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός άκουσε με προσοχή τα γαλλικά του αρχιδιαιτητή κ.Λανουά, στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά τον ισχυρισμό του ότι στη φάση του 15ου λεπτού του τελευταίου αγώνα μας, πως η μπάλα χτύπησε πρώτα στον μηρό (!!!) του αντίπαλου ποδοσφαιριστή κι έπειτα στο χέρι του, η ΠΑΕ Λεβαδειακός έκλεισε ραντεβού σε γνωστό οφθαλμίατρο της περιοχής για να εξεταστεί σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, αγωνιστικό και διοικητικό».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα