back to top
31.1 C
Athens
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024

31.1 C
Athens
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024

Λουτσέσκου: «Μου επιτίθενται προσωπικά γιατί λέω την αλήθεια»

Διαβάστε επίσης

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σε Μέσο της πατρίδας του, με αφορμή την διακοπή των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ και την παρουσία του στο Βουκουρέστι.

Εκεί, λοιπόν, ο Ρουμάνος προπονητής στάθηκε στην καινούργια ομάδα που προσπαθεί να φτιάξει στον «δικέφαλο του Βορρά», λόγω των εκ νέου πολλών αλλαγών, εστίασε στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό ενώ έκανα και τα… καθιερωμένα του παράπονα για την διαιτησία στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου:
Για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και τη μεταγραφική στρατηγική του ΠΑΟΚ: «Έχουμε πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Διανύουμε μια εξαιρετική περίοδο γιατί μπορούμε να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες και να φροντίσουμε και τις αλλαγές που έχουν γίνει, οι οποίες, κατά την άποψη μου ήταν πολλές για μια ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η στρατηγική του club, πρέπει να προσαρμοστώ και να ξαναχτίσω μια ομάδα που θα είναι ικανή να κερδίζει παιχνίδι το παιχνίδι».

Για την αντιμετώπιση της ομάδας του από τους διαιτητές: «Μας έχει κλαπεί ένα πρωτάθλημα, με ένα απίστευτο τρόπο και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι μια ομάδα την οποία την κλέβουν. Είμαστε ευάλωτοι απέναντι στην διαιτησία, δεν είμαστε ομάδα από την Αθήνα και πρέπει να έχουμε τρεις φορές ισχυρότερη νοοτροπία από τις υπόλοιπες ομάδες καθώς θα πρέπει να αγωνιζόμαστε και κατά των διαιτητών. Κάποιοι συμφέροντα προσπαθούν να μας σταματήσουν, να μας μπλοκάρουν.

Προσπαθούμε να παίζουμε καλά στον αγωνιστικό χώρο, τα δίνουμε όλα και έχουμε μαχητικό πνεύμα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, αυτή είναι η ιστορία του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Συνεχίζω να στέλνω σημάδια συναγερμού, ο κόσμος καταλαβαίνει, τα δέχεται και δεν συντάσσεται με αυτούς που είναι απέναντι μας. Δέχομαι προσωπικές επιθέσεις από κάποιους που δεν έχουν όμως επιχειρήματα να αντικρούσουν όσα λέω. Και λέω μόνο την αλήθεια…».

Για το νέο Europa League και τον αγώνα με την Στεάουα Βουκουρεστίου: «Εχουμε να παίξουμε οκτώ παιχνίδια με διαφορετικούς αντιπάλους. Κάνεις δεν καταλαβαίνει τίποτα αυτή την στιγμή, είναι η πρώτη χρονιά του νέου format και δεν μπορούν να γίνουν υπολογισμοί.

Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε. Μέχρι τον αγώνα με την Στεάουα έχουμε να παίξουμε με την Γαλατάσαραϊ και πριν από αυτή έχουμε παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Αμέσως μετά τη διακοπή παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και για εμένα το πιο σημαντικό είναι τι θα γίνει σε αυτό το παιχνίδι και όχι έναν μήνα μετά με την Στεάουα.

Για την ώρα δεν έχω να πω κάτι για εκείνο το παιχνίδι, τουλάχιστον κάτι ενδιαφέρον. Θα μιλήσουμε για αυτό όταν έρθει η ώρα του».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα